Erdal Tosun beşinci ölüm yıl dönümünde unutulmadı

2016 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu ve seslendirme sanatçısı Erdal Tosun, ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Sanatçının dostları, Erdal Tosun anısına art arda mesajlar yayınladılar.

30 Kasım 2016 tarihinde kontrolden çıkan araç, kaldırıma çarptıktan sonra Sarıyer'den Levent istikametine giden sanatçı Erdal Tosun’un kullandığı otomobilin üstüne düşmüştü. Bu kaza sonucu hayatını kaybeden Tosun, beşinci ölüm yıl dönümünde de unutulmadı.

Birçok dostu ve meslektaşının yanı sıra 53 yaşında yaşamını yitiren Erdal Tosun'un hayranları da ünlü oyuncu anısına sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptı.

"ÖNCE BABAM GİTTİ, SONRA ERDAL"
Tosun ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan oyuncu Reha Özcan, gönderisine; "Önce babam gitti, sonra Erdal, sonra 2016 da gitti. Geriye komik bir sızı kaldı, bir de, 'iyi ki yaşamışız a… k…' diyerek gülümseyen bir hatıra. Anmadığım gün yok hâlâ…." notunu düştü.

"ÖZLEMLE ANIYORUZ"
Erdal Tosun ile samimiyeti bilinen usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, yakın dostu için hazırlanan videoyu kendi hesabından paylaşarak; 'Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz...' mesajını yayınladı.