Türkiye'nin en ucuz otomatik vitesli araçları belli oldu!

Mayıs 2024 fiyatlarıyla Türkiye’de satılan en ucuz otomatik vitesli otomobil modelleri belli oldu. Peki, Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli otomobiller hangisi? İşte Türkiye’deki en ucuz otomatik vitesli araçları...

Son yıllarda otomatik vitesli araçlar pazar payını hızla artırarak %90’lara yaklaştı. Peki, Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli otomobiller hangisi?

İşte Türkiye’nin en ucuz otomatik vitesli araç modelleri:

10 - SEAT IBIZA

Listemizdeki araçların biri hariç tamamı benzinli modeller. 10’uncu sırada ise Seat’ın 1.0 EcoTSI motorlu 110 beygir güç üreten Ibiza modeli bulunuyor. 15 inç jant, LED farlar, arka park sensörleri, hız sabitleyici, şerit takip, yağmur sensörü, 8 inçlik dijital gösterge paneli ve 8,25 inçlik multimedya sistemi gibi donanımları içeren modelin satış fiyatı 1.210.000 TL.

9 - MG ZS

İlk ön listesindeki araçların altısı hatchback, ikisi sedan, ikisi de SUV gövde tipinde bulunuyor. İşte o SUV’lerden biri İngiltere’de doğup 2005 yılında Çin sermayesine geçmesiyle yeni bir maceraya başlayan MG markasının ZS modeli. Beş yıl ya da 150 bin km’ye kadar garanti sunan model, 10,1 inçlik dokunmatik ekranıyla da dikkat çekiyor. Aracın baz versiyon etiketi 1.199.000 TL.

8 - KIA STONIC

Listenin diğer SUV aracı olan Kia’nın Stonic modeli, LED ön ve arka aydınlatma, 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya, ön çarpışma önleme ve şerit takip sistemi gibi donanımlar barındırıyor. 1,4 litrelik 100 beygir gücünde motor taşıyan aracın kampanyalı satış fiyatı 1.114.000 TL’den başlıyor.