Emre Belözoğlu bombası Avcı'ya takılmış!

Fenerbahçe'nin transferin son gününde Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katmak istediği ancak bu transferin Abdullah Avcı'ya takıldığı belirtildi.

Transferin son gününde çok çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yeni sezon öncesinde transferin son günü takımlar için çok hızlı geçti. Son gün sürprizleri yaşanırken, Beşiktaş Caner, Galatasaray Nigel de Jong, Fenerbahçe ise Sow'u kadrosuna kattığını açıkladı. Transferde son dakika bombası ise Abdullah Avcı'nın vize vermemesi nedeniyle patlamadı.

EMRE BELÖZOĞLU BOMBASI

Fenerbahçe'nin transferin son gününde Medipol Başakşehir'deki eski oyuncusu Emre Belözoğlu'nu transfer etmek istediği ancak buna Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı tarafından izin verilmediği ortaya çıktı.

TARTIŞMALI BİR ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

Fenerbahçe yönetimi, 2015 yaz döneminde taraftarların itirazlarına rağmen yollarını ayırdığı eski kaptan Emre Belözoğlu'nun kapısını çaldı.

EMRE TEKLİFE SICAK BAKTI

Bir yıllık teklifin yanı sıra sözleşme bitiminde Dick Advocaat'ın yardımcılığı teklif edilen tecrübeli orta saha geri dönme fikrine sıcak baktığını iletti.

TRANSFER AVCI'DAN DÖNDÜ

Emre'nin olumlu yaklaşımı üzerine Başakşehir Kulübü ile temasa geçilirken, son transfer bombasına Abdullah Avcı'dan izin çıkmadı. Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu'nun yeni sezon planlarında önemli rol oynayacağını belirterek ayrılmasına izin vermedi.

10 NUMARA BOŞLUĞU İÇİN DÜŞÜNÜLDÜ

Sarı-lacivertli idarecilerin gerçekleşmeyen 10 numara transferi sonrası Dick Advocaat'ın yüzünü orta sahaya Emre Belözoğlu takviyesi yaparak güldürme planı, Abdullah Avcı'nın itirazına takılırken, Belözoğlu ile ilgili gelecek planlarına ise ışık tuttu.

Yorumlar