Kara sevda 41. bölüm fragmanında Kemal ve Emir savaşı artık daha sert!

Kara sevda 41. bölüm fragmanında Kemal ve Emir bu kez Deniz için karşı karşıya geliyor. Emir Kemal'in Denizle ilgili gerçeği öğrenmemesi için yeni bölüm de elinden geleni yapıyor.

Ekranların sevilen ve duygu yüklü dizilerinden biri olan Kara Sevda 41. bölüm fragmanında artık kılıçlar çekiliyor. Kemal ve Emir arasındaki Nihan savaşı bu kez Deniz için başlıyor. Cezaevinde geçirdiği zor günlerden sonra artık Kozcuoğlu'nu çökertme hamlelerinde bulunacak olan Kemal planlarını uygulamak için hızlanır. Üstelik Emir'in çevirdiği oyunlardan habersizdir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Kendini daha çabuk toplayan Kemal için artık atması gereken iki önemli adım vardır. İlki Ozan'ın ölümü için Nihan'a kendisini aklamak, diğeri ise Emir'in saygınlığını yok etmektir. Tüm bu olacaklardan habersiz olan Emir ise kendi planları ile Kemal'in devre dışı bırakmaya çalışacaktır.

KEMAL YENİ HAMLELER YAPIYOR

Kara Sevda yeni bölüm fragmanında Emir yere çakılırsa kimseye yaşayacak bir kara parçası bırakmayacağını söyleyerek Galip'e de meydan okumaktadır. Fakat Kemal ve Nihan aynı uçaktadır ve Kemal'in Emir için hazırladığı oyunlar onun hiç de ummadığı anlarda gerçekleşecektir. Leyla ve Nihan ise yaptıkları ittifak doğrultusunda planlarını sürdürür. Bu ittifak sürerken Nihan için eve gelen paket onun Ozan ile ilgili birçok şeyi düşünmesine neden olur. Her şeyi değiştirecek olan bu paketin ardından Nihan Kemal'i kendi içinde affetmek üzeredir. İkilinin karşı karşıya gelmesi ile vicdanen rahat olan Kemal'in duruşu Nihan'ın ona bakışını da değiştirecektir.

DOĞUMGÜNÜNDE BİRÇOK DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

Kızı için her şeyi göze alan Nihan Emir'den kurtulmak istemektedir ve planlarını bu yönde uygulamaya gayret etmektedir. Bu yüzden Emir için bir doğum günü partisi düzenlemektedir. Bu partiye bilmeden başka bir davetsiz misafir olarak Kemal'de katılacaktır. Çok farklı planlarla eve gelen Kemal için artık Nihan'a karşı durmak çok zor olacaktır. Yaptığı araştırmaların çözümünü Emir'in doğum gününde bulacak olan Kemal Ozan ile ilgili saklanan gerçeği ortaya çıkarmak için de çaba sarfetmektedir. Emir ise Kemal'in Deniz'in kendi çocuğu olmasından şüphelendiğini anlayarak bunu gizlemeye çalışır. Kanıtlara ulaşmaya çalışan Kemal'e karşı Emir tüm zırhını kuşanmıştır. Nihan, Deniz için başlayacak olan savaşa karşı çocuğunu korumak için önlemler alacaktır. Riskli bir anlaşma yapacak olan Nihan tüm dengeleri de alt üst edecektir.

 KARA SEVDA 41. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar