Elif Tutarkaban kimdir? Nereli, Can Yaman ile sevgili mi?

Elif Tutarkaban kimdir sorusu insanlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki Elif Tutarkaban nereli, Can Yaman ile sevgili mi? İşte merak edilen detaylar...

Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Can Yaman ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Son haberlere göre Can Yaman ve Elif Tutarkaban'ın sevgili olduğu iddia edildi. Olayı duyan insanlar Elif Tutarkaban kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Elif Tutarkaban nereli, Can Yaman ile sevgili mi soruları da merak edilen soruların başında yer alıyor. Merak edilen tüm detayları haberimizde sizin için derledik.

ELİF TUTARBAKAN KİMDİR?

Can Yaman ve Elif Tutarkaban sevgili olduğu iddia ediliyor. İnsanlar şimdiden konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki Elif Tutarkaban kimdir? İşte merak edilen detaylar...

Can Yaman ve Elif Tutarkaban'ın sevgili olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Elif Tutarkaban'ın tasarımcı olduğu biliniyor.

CAN YAMAN VE ELİF TUTARBAKAN SEVGİLİ Mİ?

Hem oyunculuğuyla hem de yakışıklılığıyla son dönemin parlayan yıldızı Can Yaman, şu sıralar 'Erkenci Kuş' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.

Can Yaman'ın kalbini tasarımcı Elif Tutarkaban'a kaptırdığı iddia edildi. Yaman'ın rol aldığı dizide taktığı aksesuarları tasarlayan Tutarkaban ile 5 aydır aşk yaşadığı öne sürüldü.

Can Yaman'ın hakkında çıkan aşk iddialarına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

ONLAR DA DİZİ SETİNDE TANIŞTI

Can Yaman'ın şimdilerde rol aldığı dizideki takılarını tasarlayan Elif Tutarkaban'la aşkı, akıllara Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'i getirdi. Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde rol alırken Dizer de oyuncunun stil danışmanlığını yapıyordu. Tatlıtuğ çiftinin yıllar önce sette başlayan aşkı, 2015 senesinde nikah masasına taşındı.

Yorumlar