Herkesin beklediği Çakallarla Dans 4 filmi fragmanı yayınlandı

Yakında vizyona girecek olan Çakallarla Dans 4 fragmanı ile seyirci karşısına çıktı. Büyük bir hayran kitlesi elde eden film de ekip bu kez bir gömünün peşine düşüyor ve macera başlıyor.

Her filmi ile olay yaratan ve büyük bir izleyici kitlesi bulunan Çakallarla Dans bu kez serinin 4'üncü filmi ile geliyor. Yapımcılığını Sugarworkz-TAFF’ın yaptığı Çakallarla Dans 4 fragmanı ile izleyici karşısına çıktı ve yine herkesi çok güldürecek. Murat Şeker'in hem yönetmenliğini yaptığı hem de Ali Tanrıverdi ile senaryosunu yazdığı film 25 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Serinin daimi oyuncuları arasında yine Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin yer alıyor. Çakallarla Dans 4 konusunda bu kez seyrici kahramanların gömü macerasına tanıklık edecek.

YİNE ÇOK GÜLDÜRECEK

Birbirinden komik karakterlerin yer aldığı seri Çakallarla Dans 4 olarak geri döndü. Parasızlıktan aynı evde yaşamaya başlayan Del Piero Hikmet, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Kayınço Gökhan için ev arkadaşlığı oldukça zordur. Buna alışmaya çalışırken Berber Hüseyin dört kafadara reddedemeyecekleri bir teklifle gelir. Berber Hüseyin Almanya'da ki dayısınınoğlunun vefat ettiğini ve ardında neyi işaret ettiği belli olmayan bir harita bıraktığını söyler. Zaten ekonomik koşullarla zorluk yaşayan Hikmet, Servet, Necmi ve Gökhan bunun hazine haritası olduğunu düşünmektedir. Bu haritanın onları bir gömüye götüreceğini düşünmeleri üzerine hazırlanırlar ve Edirne'ye doğru yola çıkarlar. Fakat işin ucunda gerçekten gömü olup olmadığı belli değildir. Çakallarla Dans 4 fragmanı için filmin yönetmeni Murat Şeker herkes sabırsızlıkla bekliyor, bizde büyük bir titizlikle sürprizleri filme bırakarak fragmanımızı seyircimize sunduk, tepkileri merakla bekliyoruz cümlelerini kullandı. 

HANDE KATİPOĞLU'DA KATILDI

Çakallarla Dans 4 eski oyuncu kadrosunun arasına yenilerini ekleyerek devam ediyor. Önceki filme katılan yeni isimler arasında Derya Baykal ve Derya Şensoy bulunuyordu. Bu kadronun içersine Tim Seyfi ve Yahşi Cazibe dizisi ile popülerlik kazanan Hande Katipoğlu'da katıldı. Fenomen haline gelen konusu ve oyuncuları ile film 25 Kasım'da vizyona girecek. Filmin afişini tasarlayan Ali Doğramacı'da ben de serinin bir fanı olarak heyecanla 25 Kasım’ı bekliyorum dedi.

FİLMİN FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar