Eğlence mekanlarına yılbaşı öncesi denetim!

Bursa'da yılbaşı denetimi yapıldı. Bursa polisi yeni yıl gelmeden eğlence mekanlarında denetleme yaptı.

Bursa'da yılbaşı denetimi yapıldı. Bursa polisi yeni yıl gelmeden eğlence mekanlarında denetleme yaptı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından KOM, TEM, Narkotik, Özel Harekat ile ilçe araştırma ve soruşturma büroları ile yılbaşı denetlemesi yaptı. Denetlemede yaşı küçük insanlara alkol satan ve konsomatris çalıştıran iş yerlerine idari para cezası kesildi. 

Yılbaşında bir problem yaşanmaması adına, gece kulüpleri, meyhaneler ve pavyonlar denetlendi.Yaşı küçük olanlara alkol satışı gerçekleştiren, yabancı uyruklu kadın ya da konsomatris çalıştıran mekanlara idari para cezası kesildi. 200 memur saat 22.30'dan 24.00'a kadar denetleme yaptı. 18 gece kulübü, pavyon ve meyhane kontrol edildi, 841 kişinin GBT'si sorgulandı.

GBT sırasında resmi belgede sahtecilik ve suç işlemeye alenen tahrik etme suçlarından aranan 2 kişi yakalandı. 4 mekan sigara içildiği için, 5 mekan sigortasız işçi çalıştırdığı için, 1 mekan küçük yaştakilere alkol sattığı için ve 2 mekan çalışma izinsiz işçi çalıştırdığı ve konsomatris çalıştırdığı için cezaya tabii tutuldu. Bir mekanda 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Denetlemelerde, özel hârekat polisi ve eğitimli narkotik köpekleri görev yaptı. Bursa emniyeti yılbaşına kadar denetleme yapacak.

Yorumlar