Eğitimde Bugünde 7 İlde Kar Tatili

Bazı illerde devam eden yoğun kar yağışının oluşturduğu don ve aşırı buzlanma sebebiyle, 8 Ocak Salı günü de 7 ilde eğitime ara verildi.

Bazı illerde devam eden yoğun kar yağışının oluşturduğu don ve aşırı buzlanma sebebiyle, 8 Ocak Salı günü de 7 ilde eğitime ara verildi.

BİNGÖL

Valilik’ten yapılan açıklamada meteorolojik verilere dayanarak yapılan değerlendirmeyle, çeşitli mağduriyetlerin meydana gelmemesi için 8 Ocak Salı günü ilk ve orta derecede ki tüm okulların tatil edildiği duyuruldu.

Yayladere, Yedisu, Karlıova, ve Adaklı ilçelerinde yoğun bir şekilde kar yağışının devam ettiği bildirildi.

BALIKESİR

Meteorolojiden gelen bildirimlerde yopun kar yağışının oluşturduğu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması tavsiyesi yapıldı. Manyas ilçesinde Kaymakamlık, ilk ve orta derecede ki okulların 1 gün tatil edilmesine karar verdi.

AĞRI

Ağrı Valiliği yazılı bir açıklamayla, şehir genelinde etkisini sürdüren kar yağışının ardında, birçok köy yolunda aşırı buzlanma görüldüğü belirtildi. Buzlanma nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Valiliğimiz tarafından Ağrı merkeze bağlı taşıma kapsamındaki köy okullarında eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz, 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir denildi

ÇANAKKALE

Yenice ilçesinde 3 gündür aralıksız süren yoğun kar yağışının oluşturduğu olumsuz yaşam koşulları nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edilmesine karar verdi.

ADIYAMAN

Sincik ilçesinde buzlanma ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

BİTLİS

Bitlis’ in Merkez ve Mutki ilçeleri ve bağlı köylerinde hava koşullarının olumsuzluğu sebebiyle 1 gün olmak üzere eğitime ara verildi.

TUNCELİ

Tunceli Valiliği’de buzlanma ve hava koşullarında ki olumsuz sebebiyle 1 gün boyunca eğitime ara verilmesini kararlaştırdı.

İSTANBUL’DA KAR TRAFİĞİ

Önceki gece başlayan kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde ve gün içerisinde trafik yoğunluğu %67 düzeyinde seyretti. İstanbul’ da eğitime herhangi bir tatil kararı verilmedi.

Yorumlar