EF Blogger Yarışması İle Sizi Yurt Dışına Uçuruyor

Eğitim sektörünün lider kuruluşlarından EF Education First ödüllü Blogger yarışması ile kazandırmaya devam ediyor.

Eğitim sektörünün lider kuruluşlarından EF Education First, ilk kez düzenlenen ödüllü EF Blogger Yarışması ile tüm blog yazarlarına hünerlerini sergileme ve yurt dışında 1 haftalık dil eğitimi dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanma imkanı sunuyor. EF bu şekilde Türk bloggerlara seslerini duyuracak bir platform vermeyi amaçlıyor.

Her endüstri ve yaştan blog yazarına açık olan bu yarışmaya katılmak ise oldukça basit: Bir blog yazısı yayımlamak. Hayata geçireceğiniz bu yazının temasının “iş sektörünüzde yabancı bir dil bilmenin/öğrenmenin önemi” olması gerekiyor. Makalenizle ilgili geri kalan tüm özellikleri kendiniz belirleme özgürlüğüne sahipsiniz.

Yarışmanın kazananları orijinallik, konuda tutarlılık ve sosyal medya etkileşimleri gibi faktörler bir araya gelerek belirlenecek. İlk sırayı alan yetenekli blog yazarına ise Avrupa’nın yolu görünecek. Kazanan kişi EF Avrupa dil kampüslerinin yer aldığı İngiltere, Malta, İspanya, İtalya, Almanya gibi ülkelerden birini seçme hakkı elde edecek ve seçtiği şehirde 1 hafta boyunca ücretsiz dil eğitimi görecek.

#EFBloggerTurkiye yarışmasında 2., 3. ve 4. sırayı alan blog yazarlarını tüm EF dil kampüsleri ve programlarında geçerli olacak indirimler bekliyor. EF Education First yetkilileri buna benzer pek çok temalı yarışmanın planlarında olduğunu ve EF Blogger Yarışması 2018’in akabinde bu planların da devreye gireceğini belirtiyor.

EF Blogger Yarışması’na katılım için son gün 1 Kasım 2018 olarak belirlenmiştir. Yarışmaya dair daha detaylı bilgiye ulaşmak ve ödüllere göz atmak için EF web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

EF Education First yurt dışı dil kursları ve akademik ile kültürel değişim programlarında dünya lideridir. 1965 yılında İsveç’te kurulan şirket, hedefini “daha iyi bir dünyayı eğitim ile inşa etmek” olarak belirlemiş ve günümüzde 53 ülkede hizmet veren 500’den fazla okul ve ofis ile dünyanın en geniş özel eğitim ağına ulaşmıştır.

Yorumlar