Ece Sevim Öztürk kimdir? Kaç yaşında ve neden gözaltına alındı?

Ece Sevim Öztürk kimdir sorusu gözaltı olayının ardından araştırılmaya başlandı. Ece Sevim Öztürk kaç yaşında ve neden gözaltına alındı sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da.

Çağdaş Ses Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ece Sevim Öztürk son dakika haberine göre gözaltına alındı. İnsanlar bu olayın ardından Ece Sevim Öztürk kimdir sorusunu sormaya başladı. Vatandaşlar yaşanan gelişmelerin ardından Ece Sevim Öztürk ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Merak edilen bir diğer soru ise Ece Sevim Öztürk neden gözaltına alındı sorusu oldu. Gazeteci ismin FETÖ lehine paylaşımda bulunmak suçundan gözaltına alındığı belirtildi. Ece Sevim Öztürk ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ECE SEVİM ÖZTÜRK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Araştırmacı ve gazeteci Ece Sevim Öztürk, Çağdaş Ses Genel Yayın Yönetmeni görevini üstleniyordu. Gözaltına alındıktan sonra insanlar Ece Sevim Öztürk neden gözaltına alındı sorusuna yanıt aramaya başladı.Ece Sevim Öztürk FETÖ lehine paylaşımlarda bulunmaktan gözaltına alındı. Bu gelişme sonrası vatandaşlar Ece Sevim Öztürk hakkındaki detayları merak etti.

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA ATTIĞI TWİTLERDEN GÖZALTINA ALINDI

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası attığı tweetler nedeniyle araştırmacı-gazeteci Ece Sevim Öztürk gözaltına alındı. Öztürk hakkında FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla sorusturma başlatıldı.

ECE SEVİM ÖZTÜRK KİMDİR?

Ece Sevim Öztürk Çağdaş Ses Genel Yayın Yönetmeni’dir. 2010 yılında Çağdaş Ses Yayın Kurulu Başkanı Şahin Öztürk ile evlenmiştir. İyi derecede İngilizce bilen Ece Sevim Öztürk 2006 – 2011 Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, 2012 – 2016 yılları arasında ise Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

FETÖ LEHİNE PAYLAŞIMLAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gazeteci Ece Sevim Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı.

ŞİLE'DE GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında Öztürk hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Öztürk, polis tarafından bugün Şile'de gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Öztürk'ün işlemleri devam ediyor.

Yorumlar