Cem Yılmaz Ebru Şallı aşkında abi etkisi! Can Yılmaz'ın tercih Ahu'dan yana

Cem Yılmaz Ebru Şallı aşkının bitmesinde ilk etken Abi Can Yılmaz imiş

Sadece magazin gündeminde iddia olarak ortalıklarda dolanan Cem yılmaz Ebru Şallı aşkı, yaz mevsiminde bir çok mekanda bir arada görüntülenmeleri sonrasında kesinleşmiş durumda gösterilmekteydi. Bir yandan yılmaz'ın oğlunun annesi Ahu Yağtu ile de barıştığı iddiaları hatta doğum günün de beraber olmaları da kiminle birlikte sorusunun gündeme taşımaktayken, şu sıralar ortaya bir çok iddia daha atıldı. Abi Can Yılmaz'ın, Şallı aşkının hiç bir zaman arkasında durmadığı söylentileri, ilişkinin başlamadan bitmesine yol açtığı da açıklandı. Aşkın Ağustos'un ilk sıcakları ile başladığı iddialarından sonra Eylül ayına kadar devamlı olarak haklarında çıkan aşk dedikodularında böylece son noktayı abi Yılmaz koydu. Çiftler tarafından devamlı bir inkar olması aşk söylentilerini daha da alevlendirdiği  dönemde ünlü manken ; Kendisi sevdiğim, değerli bir arkadaşım. Başka bir şey aramayın' açıklaması yapmıştı.

AĞABEYİN AYIRDIĞI İDDİALARI

Bir ayı bilebulmayan Cem Yılmaz ve Ebru Şallı ilişkisinin neden bittiği hala bilinmese de magazin kulislerinde konuşulan iddialar bu aşkı Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'ın sonlandırdığı yönünde. Son zamanlarda ağabeyi ile sık sık görüşen ve bunu sosyal medyadan sunan Yılmaz ve Can Yılmaz'ı takipçilerinin daha yakından tanımasını sağlayan Cem Yılmaz'ın ilişkiyi bitirmek konusunda ağabeyinin laflarının etkili olduğu söyleniyor. Hiç bir şekilde ağabeyinin bu iddialar ile ilgili bir açıklam yapmaması da ilginç. Söylenenlere göre ağabey Can Yılmaz, kardeşine, "Bu aşktan uzak durmazsan, işinin önüne geçecek" tavsiyesinde bulunmuş.

AĞABEYİNİ DİNLEDİ

Bu şekilde gelişen olaylar akabinde Yılmaz ile Ebru Şallı aşkı da bitmiş, ikili başlamadan biten aşklarını da gizli tutmuştu. 

ESKİ KARISI İLE BARIŞTI

Son olarak her yerde Yılmaz ile Yağtu'nun bir arada olmalarına ilişkin, ikilinin barıştığı söylenmekte. 

AHU YAĞTU'NUN İMALI PAYLAŞIMI

Ahu Yağtu geçtiğimiz günlerde iddiaya göre; eski eşi Cem Yılmaz'a atıfta bulunmuştu. Gelen yılaz yorumu da sosyal medyayı şenlendirmişti. Ahu Yağtu’nun Cem Yılmaz’la ile olan ve çok da uzun sürmeyen evliliğine atıfta bulunan yorumculardan biri bu paylaşımın altına; “Cem keliyle ne işin vardı zaten Özgür Masur ile ne yakışmışsınız” notunu düşmüş.

Yorumlar