‘Durumu eşitleyeceğim’

Robin van Persie ‘F.Bahçe’ye gol attım ben Galatasaraylıyım’ diyen Welsey Sneijder’e şok bir cevap verdi.

Sarı-lacivertlilere karşı 8 derbide 3 kez ağları havalandıran vatandaşına adeta meydan okuyan Hollandalı golcü siftah yapmak için pazar gününü iple çekiyor

Tüm Türkiye’nin nefesini tutup sonucunu merakla beklediği pazar günkü dev derbi öncesi taraftarlar arasında sözlü düellolar yaşanırken, oyuncular cephesinde de tansiyon yavaş yavaş tırmanmaya başladı. Asırlık rekabette G.Saraylılar, Kadıköy’deki şanssızlıklarını kırmak isterken, F.Bahçeliler ise kendi evlerindeki yenilmezlik serisini sürdürmek niyetinde.

ATIŞMALAR ŞİMDİDEN BAŞLADI

İşin futbolcular kısmında ise farklı atışmalar var. Sarı-kırmızılıların 10 numaralı yıldızı Wesley Sneijder, Kanarya’nın en büyük gol umudu Robin van Persie’yle bir görüşme gerçekleştirirken vatandaşını sarfettiği sözlerle kızdırdı. Wesley “F.Bahçe’ye karşı birbirinden güzel gollerim var. Ben gerçek G.Saraylıyım” diyerek RvP’ye taş attı.

VAN PERSIE 4 MAÇI BOŞ GEÇTİ

Sarı-lacivertlilerin 10 numarası da 8 derbide 3 golü bulunan eski arkadaşına ‘Hodri meydan!’ dedi. Başarılarla dolu futbol kariyerinde ikisi F.Bahçe formasıyla olmak üzere toplam 4 maça çıkan ve henüz golü bulunmayan Robin “Evet G.Saray’a karşı golüm yok ama bu derbide ağları sarsıp hem gerçek F.Bahçeli olacağım hem de seninle durumu eşitleyeceğim” diyerek iddiasını ortaya koydu.

‘Elimden gelenin en iyisini yapacağım’

Dick Advocaat’ın göreve ilk geldiği dönemde ‘Bu halinde forma şansı bulman zor’ dediği Robin van Persie’yi hırs bastı. Hocasının bu sözlerine darılmayan Hollandalı, “Oynadıkça mutlu oluyorum. Hocamın bana söylediği sözleri dinliyorum ve daha iyi olmak için var gücümle çalışıyorum.

Derbide sahada olduğum taktirde sahada elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ayrıca atacağım golle takımımın zaferine katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

Yorumlar