Toplamı 30 gün sürecek olan Ambiance filminin 7 saat 20 dakikalık fragmanı yayınlandı

Ambiance isimli 30 günlük filmin 7 saat 20 dakika süren ilk fragmanı yayınlandı. Film uzunluğu ile sinema tarihine geçecek.

Yayınlandığında sinema tarihinde “en uzun film” olarak yerini alacak Ambiance’ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın uzunluğu da filmin şanına yaraşır şekilde. İsveçli Anders Weberg’in yönettiği filmin fragmanı 7 saat 20 dakika. Filmin tamamının ise 30 gün süreceği biliniyor.

SİNEMA TARİHİNE GEÇECEK

Sinema tarihine en uzun film olarak geçecek olan Ambiance filminin 7 saat 20 dakikalık ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmen Anders Weberg toplam süresi 720 saat olacak olan filmin yayınlanan 7 saati aşkın fragmanı için “İlk Kısa Fragman” başlığını kullandı.

Son zamanların en dikkat çekici deneysel filmi olan Anbiance’ı meraklıları dört gözle bekliyor. Ancak filmin yapımı kadar izlemesi de meşakkatli ve maliyetli. Sebebi ise filmin tamamının 30 gün sürecek olması.

2014 yılında 72 dakikalık faragmanı yayınlanan filmin 72 saatlik fragmanın da 2018’de yayınlanacağı duyuruldu. Yaşam,arayış,güç,ölüm ve ıstırahat gibi pek çok konunun filmde uzun uzun işlendiğini görebilmekteyiz.

Yorumlar