Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ultra lüks evin için servet istiyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz günlerde ABD/Miami’deki 6 yatak odalı modern rezidansını, kardeşi Antonio Mebarak’ın yardımıyla 11.648 milyon dolardan satışa çıkardı. Shakira’nın evi, Michael Bay, Matt Damon, Ricky Martin, Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez gibi birçok ünlü ismin evlerinin de bulunduğu bölgede yer alıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz günlerde ABD/Miami’deki 6 yatak odalı modern rezidansını, kardeşi Antonio Mebarak’ın yardımıyla 11.648 milyon dolardan satışa çıkardı. Shakira’nın evi, Michael Bay, Matt Damon, Ricky Martin, Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez gibi birçok ünlü ismin evlerinin de bulunduğu 3140 North Bay Road Drive’da yer alıyor.

DEĞERİ 11.648 MİLYON DOLAR

Shakira evi 2001’de 3.38 milyon dolara satın almış ve daha sonra 2013’te 13.9 milyon dolardan satışa koymuştu. Şimdilerde tekrar satışa koyulan ve oldukça büyük ilgi gören ev, 1951’de inşa edildiğinden beri oldukça büyük değişimlere uğramış. Örneğin Shakira, evi satın aldığında 3 yatak odasını evin planına sonradan dahil ederek kendi zevkini her alanda göstermiş.

Kolombiya doğumlu müzik fenomeni Shakira’nın evi 2023 metrekarelik arazinin içinde yer alıyor. Ev oldukça şık detaylara sahip olması ile birlikte, kendine ait sahili ve iskelesi ile de göz dolduruyor. Miami Beach’teki Biscayne Koyu’na iskeleden 30 metre uzaklıkta olan ev, görenleri hayrete düşürecek kadar lüks.

Miami’nin en güzel yerindeki ev 6 yatak odası ve 7 banyoya sahip. 6 yatak odasından en az ikisi, ana süit olarak hizmet verebiliyor ve bunlardan biri Venedik alçı vurgulu bir duvara sahip. Yatak odasında birbirinden antika Venedik aynaları ve zikzak yapılı özel terasa açılan kapılar da bulunuyor.

Evde doğal yansıma yaratan ahşap açık renk zeminler ve beyaz tonlar hakim. Heybetli bir paslanmaz çelik kapıyla giriş yapılan arazi, çitle çevrili yoldan devam edilerek begonvillerle süslenmiş iki araba garajına doğru gidiyor. Çift cepheli kapılar, minimalist şömineye sahip bir oturma alanı ve sükunet hissi uyandıran bir yemek alanına açılıyor. Evin mutfak kısmında parlak beyaz dolaplar ve pırıl pırıl paslanmaz çelik aletler kullanılmış. Mutfakta yerleşik bir yemek masası ve tavandan yere kadar uzanan penceresiyle küçük verandaya açılan bir kapı bulunuyor.

Araba yoluna bakan bir fitness salonu ve ünlü yıldızın ödüllerini sergilediği bir ofis odası da evin içerisinde yer alıyor. Evde geniş bir eğlence kanadı, evin arkasından yüzme havuzuna kadar uzanan geniş bir alanı kapsıyor. İçeride son teknoloji medya ve ses ekipmanları ile donatılmış bir medya alanı, tamamen beyaz bilardo masasına sahip bilardo alanı ve körfeze bakan kanepeli bir dinlence alanı mevcut.

 

Yorumlar