Dudaklarınız karakterinizi ele veriyor! İşte dudak şeklinize göre karakter analiziniz

Karakterimiz doğuştan getirdiğimiz özelliklerin yanı sıra aile, sosyal çevre, eğitim, kültür ve toplumsal normlar gibi pek çok farklı unsurdan etkileniyor. Peki dudak şeklinizin karakter özelliklerinizi ele verdiğini biliyor musunuz? İşte dudak şeklinize göre karakter analiziniz...

Yüz okuma sanatı çok eski yıllara dayanan aslında felsefesi olan bir beceridir. Yüz okuma sanatı üzerine çalışmalar yapan uzmanlar, yüzdeki bazı noktalara dikkat ederek nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz konusunda bilgiler veriyor.

Dudaklarımızda hem estetik hem de fonksiyonel açıdan yüzümüzdeki en önemli noktalardan biri. Yüz okuma sanatına göre dudaklarınız karakteriniz hakkında ipuçları veriyor.

Yüz okuma sanatını icra edenler sadece dudaklarınızı gözlemleyerek de karakteriniz hakkında çıkarımlarda bulunabilirler.

Örneğin; yüz analiz uzmanlarının derlediği araştırmaya göre kalın dudaklılar sorumluluk almaya yatkın, ince dudaklılar ise nazlı oluyor.

Üst dudağı ince olan kişiler daha az romantik ve lider olmalarıyla dikkat çekerken, kalın olanlar ise ilgi odağı olmaya bayılıyor.

Peki siz dudak şeklinize göre nasıl bir karaktere sahipsiniz? Dudaklarınızın şekli sizin hakkınızda ne söylüyor?