Drogba Beşiktaş'a verdiği sözü tuttu!

Gökhan İnler transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ın bu mutluluğunda Drogba'nın da büyük payı olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş çok istediği Gökhan İnler trnasferinde mutlu sona ulaşmasının ardından çok ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba inler transferi sürecinde Gökhan İnler ve Beşiktaş arasında aracılık görevini üstlenerek trafnsferin gerçekleşmesine büyük katkı sağlamış

"BEŞİKTAŞ'A GİTMEYİ ÇOK İSTİYOR"

Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen ve nihayet bu sezon gerçekleşen Gökhan İnler’in transfer süreciyle ilgili ilginç bir olay su yüzüne çıktı. Leicester ile köprüleri atan İnler, bu yaz döneminde İngiltere’den arkadaşı olan Didier Drogba ile Beşiktaş’a gitmeyi çok istediğini ancak bağlantı kurmakta sorun yaşadığını paylaştı.

"MENAJERİ TANIYORUM"

Galatasaray’ın eski yıldızı bunun üzerine “Türkiye’de Başkan Fikret Orman’a ulaşabilecek menajer tanıyorum” diyerek yardım sözü verdi.

Sözünü tutan Drogba, menajer Elif Sözeri’yi arayıp durumu aktardı. Sözeri de Gökhan’ın Türkiye’ye gelmek istemediği yönündeki bilgi kirliliğini ortadan kaldırıp, 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu ve Kartal olmak için can attığını Başkan Orman’a anlattı. Türk asıllı İsviçreli futbolcunun görüşmesi sonrası transfer mutlu sonla noktalandı.

Yorumlar