Diriliş Ertuğrul'un yayınlanma tarihi belli oldu

Bugün TRT1'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre saat 21.00'da Diriliş Ertuğrul'un hangi gün ve hangi tarihte yayınlanacağı açıklandı.

Geçtiğimiz sezon Çarşamba günlerine damgasını vuran ve reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihi henüz belli olmamıştı.

Bugün TRT1'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre saat 21.00'da hangi gün ve hangi tarihte yayınlanacağı açıklandı.                

OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Yayınlanan fragmana göre Diriliş Ertuğrul dizisi 5. sezona 122. bölümü ile 7 Kasım Çarşamba Günü günü başlıyor.

Yorumlar