Diriliş Ertuğrul'da Osman'ı oynayan Emre Üçtepe kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Diriliş Ertuğrul'da Osman'ı oynayan Emre Üçtepe kimdir sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Emre Üçtepe kaç yaşında, nereli sorularının yanıtı haberimizde.

Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi girecek bir bölümle geliyor. Yeni formatıyla izleyici karşısına çıkacak olan fenomen diziye birbirinden farklı oyuncular dahil oldu. Dizide özellikle Ertuğrul'un oğlu, Osmanlı Devleti'nin kurucusunun küçüklüğünü oynayan oyuncu dikkat çekti. Dizinin izleyicileri Diriliş Ertuğrul Osman'ı oynayan Emre Üçtepe kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Emre Üçtepe kaç yaşında sorusu da merak ediliyor. Emre Üçtepe nereli sorusuyla ilgili detayları sizin için araştırdık. 

EMRE ÜÇTEPE KİMDİR?

Ekranların sevilen tarihi dizisinde yeni sezon heyecanı başladı. Diziye yeni dahil olan, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in küçüklüğünü canlandıran Emre Üçtepe'nin kim olduğu merak ediliyor. Peki Emre Üçtepe kimdir? İşte cevabı...

Osman Gazi'yi canlandıran Emre Üçtepe 10-12 yaşlarındadır. Daha önce minik oyuncuya ekranda pek rastlamadık.  Emre Üçtepe tiyatrolarda rol almış ve Türk Hava Yolları reklamında da oynamıştır. Küçük oyuncu Başarmalısın filminde de Naci karakterini canladırmıştı. Emre Üçtepe, Tokat Yeşilyurt doğumludur ve ortaokul öğrencisidir.

Üçtepe, 10-12 yaşlarında ortaokul öğrencisidir. Daha önce minik oyuncuya ekranda rastlamadık. Emre Üçtepe tiyatrolarda rol almış ve Türk Hava Yolları reklamında da oynamıştır. Küçük oyuncu Başarmalısın filminde de Naci karakterini canladırmıştı. Emre Üçtepe, Tokat Yeşilyurt doğumludur.

Yorumlar