Diriliş Ertuğrul Dragos kimdir? Gerçek adı ne? Tarihte var mı?

Diriliş Ertuğrul Dragos kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Diriliş Ertuğrul Dragos gerçek adı ne, tarihte var mı? Detaylar haberimizde.

Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yeni formatıyla izleyici karşısına çıkacak olan fenomen diziye birbirinden farklı oyuncular dahil oldu. Dizide özellikle Ertuğrul'un yeni düşmanı Dragos dikkat çekti. Dizinin izleyicileri Diriliş Ertuğrul Dragos kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Diriliş Ertuğrul Dragos gerçek adı ne sorusu da merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul Dragos tarihte var mı sorusuyla ilgili detayları sizin için araştırdık. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DRAGOS KİMDİR?

Diriliş Ertuğrul'da Dragos karakterini canlandıran İlker Aksum'dur. Aksum, 23 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Ispartalı olan oyucunun annesi Nurten Aksum’dur, İlkay ve Alpay isminde ikiz kardeşleri bulunmaktadır. Babası ise Mehmet Bülent Aksum'dur.

Oyunculuk eğitimini 1993 senesinde Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. 2008 yılında Belgin Erdoğan ile evlenmiş ancak bu evliliği 2012 yılında son bulmuştur.

İLKER AKSUM'UN OYUNCULUK KARİYERİ

Öğrencilik yıllarında tiyatro oyunculuğu ile başlayan İlker Aksum 1997 senesinde Olacak O Kadar programıyla ilk televizyon deneyimini yaşadı. Daha sonra bir çok dizide ufak rollerde karşımıza çıkan İlker Aksum 2004 - 2007 yıllar arasında oynadığı Yabancı Damat dizisinde Ruşen karakteriyle büyük çıkış yakaladı. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DRAGOS TARİHTE VAR MI?

Şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan İlker Aksum dizide Dragos karakterine oynamakta ve Ertuğrul Bey'in baş düşman olarak yer almaktadır. Tarihte yer alıp almadığı henüz bilinmemektedir.

İLKER AKSUM'UN OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

2010 senesinde Macbeth : William Shakespeare - Oyun Atölyesi
1998 senesinde  Sefiller - Levent Kırca Tiyatrosu
1998 senesinde  Güzel ve Çirkin- Levent Kırca Tiyatrosu
1994 senesinde  Hamlet - Antalya Devlet Tiyatrosu

Yorumlar