Didem Ürer kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Adnan Oktar'ın kediciklerinden olan kişiyle ilgili insanlar internette Didem Ürer kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Didem Ürer nereli ve kaç yaşında sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

Adnan Oktar'a ve örgütüne yapılan operasyonda birçok kişi gözaltına alındı. Oktar'ın kediciği olarak bilinen Didem Ürer de merak edilen konular arasında yer aldı. İnternette merak edilen soruların arasında Didem Ürer kimdir sorusu yer aldı. Yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme gelen Ürer, bir süre önce Oktar'la ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Fotoğraf Oktar'a aşkını ilan etmişti. Didem Ürer kaç yaşında ve Didem Ürer nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

DİDEM ÜRER KİMDİR?

Adnan Oktar'ın örgütüne eş zamanlı düzenlenen operasyonun ardından emniyet güçleri tarafından birçok kişi gözaltına alındı. Adnan Oktar'a yakınlığıyla bilinen kediciği Didem Ürer'e ne olduğu merak konusu oldu. Didem Ürer kimdir sorusu Google'da en çok aranan konular arasında yer aldı.


Gözleri, güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken ve sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi bulunan sarışın güzel, İstanbul doğumludur. Orta ve ve Lise Eğitimini istanbul Lisesinde görmüştür. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Daha Sonra Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümünde eğitimine devam etmiştir. İngilizce, Almanca, Arapça bilmektedir. A9 TV'de İnsanlar arasında sevgi, adalet, dayanışma ve güzel ahlakın gelişmesini, milli ve manevi değerlerin güçlenmesini hedefleyen konular, Sosyal, tarihsel, politik, kültürel konular, güncel olaylar içerikli sohbet programları sunmaktadır. Didem Ürer Birçok Gazete, dergi ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

ADNAN OKTAR'A AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Kediciklerden Didem Ürer sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Ürer, Instagram'ın story bölümünden paylaştığı fotoğraflarla Adnan Oktar'a olan aşkını ilan etmişti. Kedicik Ürer Instagram'ı story bölümünden attığı Oktar'la birlikte olan fotoğrafına "Tek aşkım" yazmıştı.

Daha Sonra Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümünde eğitimine devam etmiştir. İngilizce, Almanca, Arapça bilmektedir. A9 TV'de program sunuculuğu yapmıştır.

ADNAN OKTAR KİMDİR?

Adnan Oktar 2 Şubat 1956'da Ankara'da doğmuştur, araştırmacı ve yazardır. Kamuoyunda kendisinin, zaman zaman Adnan Hoca olarak da anıldığı olmuştur. Cemaati olduğu iddia edilen ve hazırladığı kitaplarda kullandığı mahlas Harun Yahya'dır. Taraftarları arasında Ahmet ismini de kullanmıştır.

Cemaati ile birlikte ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırlamıştır. Kurucusu olduğu Bilim Araştırma Vakfı (BAV), kendi sitesinde amacının "Dünya çapında barış, huzur ve sevgi ortamı oluşturmak" olduğunu ifade etmiştir. Millî Gazete ve Akit gazetesinde bir dönem yazıları yayımlanmıştır. BAV'ın, evrim karşıtı olduğu ve yaratılışçılığı savunduğu ve bu duruşu yaygınlaştırmak için konferanslar düzenlediği bilinmektedir. Çeşitli basın organlarında kendisini bazı suçlarla itham eden iddialarla da gündeme gelmiştir.

Yorumlar