Dev derbide ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray'ı Vodafone Arena'da konuk edecek. Kritik derbi öncesinde ilk 11'ler açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Ligin iki şampiyonluk adayı takımı Beşiktaş ve Galatasaray kozlarını Vodafone Arena'da paylaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray'ı Vodafone Arena'da konuk edecek. Kritik derbi öncesinde ilk 11'ler açıklandı.

VODAFONE ARENA'DA İLK DERBİ

Dev derbide aynı zamanda birçok ilk de yaşanacak. Beşiktaş'ın yapımı aşamasında birçok zorluk çektiği ancak geçen sezonun sonuna yetiştirip şampiyonluk yolunda birçok zorlu engeli aşmayı başardığı Vodafone Arena'da ilk kez bir derbi maçı oynanacak.

Beşiktaş, 42 bin taraftarı karşısında ezeli rakibi karşısında 3 puan arayacak.

Türkiye'de yaşanan 3 Temmuz süreciyle birlikte tırmanan gerginliği bir sonucu olarak 2011/2012 sezonunda getirilen "deplasman yasağı" kuralı da İstanbul takımları için şimdilik geride bırakıldı. Yaklaşık 2100 Galatasaray taraftarı bu karşılaşmada takımlarını destekleyebilecek. Galatasaraylı taraftarların oturduğu bölüm sahaya yabancı madde atılmaması için ağlarla kaplandı.

İşte iki takımın derbi 11'leri:

Dev derbide her iki tarafın ilk 11'leri resmen açıklandı...

Beşiktaş:

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Caner Erkin - Gökhan İnler - Oğuzhan Özyakup - Ricardo Quaresma - Anderson Talisca - Olcay Şahan - Cenk Tosun.

Galatasaray:

Fernando Muslera - Sabri Sarıoğlu - Aurelien Chedjou - Hakan Balta - Lionel Carole - Tolga Ciğerci - Selçuk İnan - Yasin Öztekin - Wesley Sneijder - Bruma - Eren Derdiyok.

Yorumlar