Derbide sürpriz misafir!

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek. Vodafone Arena’daki ilk derbi olacak karşılaşmaya sürpriz bir misafir de geliyor.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek. Vodafone Arena’daki ilk derbi olacak karşılaşmaya sürpriz bir misafir de geliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında kritik bir karşılaşma oynanacak. Beşiktaş, cumartesi günü Vodafone Arena’da Galatasaray’ı konuk edecek. Vodafone Arena’daki ilk derbi olacak karşılaşmaya sürpriz bir misafir de geliyor. Beşiktaş'ın Senegalli eski futbolcusu Demba Ba, Galatasaray derbisini Vodafone Arena'da izleyeceğini açıkladı.

DEMBA BA CUMARTESİ GÜNÜ VODAFONE ARENA’DA

Beşiktaş'ın Senegalli eski golcüsü Demba Ba, Spor Toto Süper Lig'de 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini statta izleyecek.

‘VODAFONE ARENA'DAKİ İLK MAÇIM UNUTULMAZ OLACAK’

Chelsea’den Beşiktaş’a transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Demba Ba, iki sezon önce siyah beyazlı formayı terletmişti. Demba Ba, sosyal medyadaki hesabından bir paylaşım yaptı. Ba, sosyal medyadaki hesabından yaptığı Vodafone Arena paylaşımına, ‘Cumartesi günkü derbi için hazır mısınız? Ben hazırım. Vodafone Arena'daki ilk maçım unutulmaz olacak’ ifadelerini kullandı.

AYAĞI KIRILDIĞI İÇİN UZUN SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

Beşiktaş'ta 2014-2015 sezonunda forma giyen Demba Ba, 44 resmi maçta 27 kez fileleri havalandırmıştı. Siyah-beyazlı ekipten Çin Süper Lig takımlarından Shanghai Shenhua'ya transfer olan Ba, ayağı kırıldığı için uzun süre sahalardan uzak kalacak.

 

Yorumlar