Derbide kale kimin olacak?

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk derbisi olan Beşiktaş-Galatasaray maçında Şenol Güneş, hangi kaleciye şans vereceğini büyük oranda belirledi.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde Beşiktaş, Vodafone Arena’da Galatasaray’ı konuk edecek. Siyah beyazlılarda derbi hazırlıkları sürerken teknik direktör Şenol Güneş, kadrosunu belirlemeye çalışıyor. Kalede Fabricio ve Tolga Zengin seçenekleri arasında kalan tecrübeli teknik adamın tercihini tecrübesinden dolayı Tolga Zengin’den yana kullanacağı öğrenildi.

GENİŞ KADRO ŞENOL GÜNEŞ’İN KARARSIZLIK YAŞAMASINA NEDEN OLUYOR

Siyah-Beyazlılar’da kadro derinliği, teknik direktör Şenol Güneş’in elini bir yandan rahatlatırken, diğer taraftan da zaman zaman 11’de kimi oynatacağı konusunda kararsızlık yaşamasına neden oluyor.

GALATASARAY DERBİSİNDEKİ 11 HENÜZ NETLEŞMEDİ

Kadrodaki genişliğin avantajıyla sık sık rotasyona giden Şenol Güneş, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde kafasındaki 11’i henüz netleştirmedi. Teknik direktör Şenol Güneş özellikle kaleci pozisyonunda Tolga Zengin ile Fabricio arasında seçim yapmakta oldukça zorlanıyor.

TOLGA ZENGİN TECRÜBESİYLE BİR ADIM ÖNDE

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasındaki Akhisar Belediyespor deplasmanına giden Beşiktaş’ta kalede forma giyen Fabricio, beğeni kazanmıştı. Akhisar önünde iyi bir performans çıkaran Fabricio’nun bu oyunundan sonra kafasının karıştığı ifade edilen Güneş’in, kalede önceliği yine de Tolga’ya verdiği bildirildi.

Tecrübeli teknik adam, Benfica deplasmanında her ne kadar yediği golle eleştirilse de son dakikalarda yaptığı kritik kurtarışla Portekiz’den 1 puanla dönülmesinde büyük pay sahibi olan Tolga’yı yedeğe çekmek istemiyor. 64 yaşındaki hocanın, bu nedenle tercihini ‘Kaptan’dan yana kullanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

 

Yorumlar