Deniz Çakır, başörtülü kadınlara hakaret etti hakkında soruşturma başlatıldı

Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın sarhoş bir halde AVM'nin önündeki kafede oturan başörtülü kadınlara sözlü taciz etmesi gündem konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle Türkiye çapında popülerleşen Deniz Çakır, pazar akşamı gittiği ünlü bir AVM'de sarhoş bir şekilde AVM'nin en çok rağbet gören kafelerinden birine girip masasının yanında sohbet eden 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulundu. Bununla yetinmeyip kadınların fotoğrafını sürekli olarak çekmeye başladı.

Olay sıcaklığını korurken Çakır'ın sözlerinden sonra yanında bulunan iki arkadaşı başörtülü 6 kadından tek tek özür diledi. Fakat olaylar daha da alevlenerek hakaret davasına dönüştü. Mağdur kadınların şikayeti üzerine Deniz Çakır hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

"ARABİSTAN'A GİDİN"

Mağdur olan kadınlardan biri, "Arkadaşlarımızla bir kafeye tamamiyle kahve içmeye gittik her şeyden habersiz ve onun tacizine maruz kaldık; 'Arabistan'a gidin türbanlıları buraya nasıl alıyorsunuz' şeklinde." ifadelerini kullandı.

Yorumlar