Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin boşanma iddialarına Demet Akbağ'dan çarpıcı yorum

Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin'in boşanma kararlarına ünlü oyuncu Demet Akbağ yorum yaptı. Eşi ile yemekten çıkarken görüntülenen Akbağ 'Bence Boşanamazlar' dedi

Geçtiğimiz akşam eşi Zafer Çıka ile görüntülenen usta tiyatrocu Demet Akbağ, yakın dostu Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Bilgin'ın hakkında çıkan ayrılık ve boşanma dedikodularına değindi. 2006 yılıda evlenen ve 2009 yılında oğulları Rodin'i kucaklarına alan ünlü çift, bir süre sonra boşanma iddiaları ile gündeme oturmuştu. Yakın dostunun bu iddialar karşısında üzgün olduğunu belirten Akbağ, açıklama yaptı. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ'un ev sahibi olan ünlü tiyatrocu, yakışıklı oyuncu ile ilgili de açıklamalar yaptı.

BOŞANAMAZLAR

Eşi ile yemek yediği mekan çıkışı görüntülenen Demet Akbağ “Sizi burada hiç beklemiyordum. Kokumu aldınız herhalde” dedi. Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin ayrılığına da çarpıcı açıklama yaptı. Ünlü oyuncu "Yılmaz ile hiç konuşamadım. Ama böyle bir şey olacağını zannetmiyorum' açıklamasında bulunarak yoluna devam etti. Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin'le ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerin akabinde Deniz Akkaya, söylediği sözler sonrasında gündeme oturmuştu. Bir dönem aşk yaşadığı ünlü komedyen için "Yılmaz'a fikren ve ruhen hala aşığım" açıklamasında bulunmuştu.

BOŞANDILAR İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift için boşandılar iddiaları ortalığa atılmıştı. O günlerde iddiaya göre Yılmaz Erdoğan, Belçim Erdoğan çiftinin tek celsede boşandığı iddia edildi. Ancak BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) tarafından yapılan açıklamada boşanma haberi yalanlandı.

BELÇİM BİLGİN'İN PAYLAŞIMI

Belçim Bilgin, en son Ocak ayında verdiği bir röportajda, boşanma dedikodularıyla ilgili olarak "Bu dedikodulardan artık bıktım. Biz birbirini çok seven ve aralarında oldukça sağlam bir bağ olan bir çiftiz" diye cevap vermişti. Haziran ayında da çift, oğulları Rodin ile birlikte bir AVM'de basına poz vermiş ve bu da 'boşanma dedikodularına fotoğraflı cevap' olarak yorumlanmıştı.

YILMAZ ERDOĞAN'IN YENİ SAHNESİ

Şu sıralar yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’la adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’de neden yeni bir hayata başladığını, açıkladı. Ünlü sanatçı, “Bugüne kadar gerçekle çok vakit harcadım ve artık hakikatin konforunu yaşıyorum. Hakikat, görünmeyenle görünenin birleştiği noktada bulunuyor ve çok daha huzurlu. Hayattan bunu öğrendim” dedi.

 

KİRACISI KIVANÇ TATLITUĞ

Yeni kiracısı Kıvanç Tatlıtuğ’dan memnun olup olmadığı sorulan Akbağ “Çok memnunum ama hâlâ bir kahveye gidemedik. En yakın zamanda gideceğim” dedi. 

Yorumlar