Demet Akalın ve Hande Yener'in pozu geceye damgasını vurdu! İkili barıştı mı?

Bir süredir Hande Yener ile kanlı bıçaklı olan Demet Akalın, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile akıllarda soru işareti bıraktı.

Ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Demet Akalın, aralarındaki sorun nedeniyle uzun zamandır konuşmamaktaydılar. Demet Akalın'ın sosyal medya platformu Instagram'dan Hande Yener ile poz vermesi çok konuşuldu. İkili tekrar bir araya mı geldi? Barıştılar mı? Gibi sorular takipçilerin aklında yer edindi.

İkilinin fazlasıyla takipçi kitlesi bulunuyor. Acaba barışmanın yolu takipçilerin serzenişinden mi kaynaklanıyor bilinmez. Hande Yener, Ece Erken ve Demet Akalın'ın içinde bulunduğu kare neredeyse sosyal medyaya çığ gibi düştü.

Hande Yener ve Demet Akalın barıştı mı?
Husumetin bu denli büyümesi üzerine 11 yıl konuşmayıp neredeyse kanlı bıçaklı vaziyete gelen bu ikilinin samimi poz vermesi barıştılar mı? sorusunun cevabı niteliğinde oldu. Bilhassa magazin programlarında birbirlerine olan nefreti kusmaları artık barışmayacakları anlamına geliyordu fakat hayranlara ters köşe yapıldı. Demet Akalın, Instagram'da paylaştığı pozda şu açıklamada bulundu; "no negatif yes pozitif". Hemen ardından 2. sayfa programına konuşma yapan Akalın; "Hande'nin yanında şu an kimler var ise onlar gerçek dostlarıdır. Çünkü çok değişmiş, hiç eski negatifliği üzerinde yok. Adeta pozitif birine dönüşmüş. Bizim hakkımızda yaptığı açıklama çok hoşuma gitti. Ben de ardından bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Çoluğumuz çocuğumuz var. kocaman oldular. Hayat kısa. Artık takılmamak lazım böyle şeylere." diyerek ünlü ikilinin arasında beyaz bayrak çekildiği resmi olarak onaylanmış oldu. İşte geceye damgasını vuran fotoğraf;

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
Nihal Candan tahliye edildi