David Beckham uzaya çıkıp top sektirecek

Ünlü futbolcu ve oyuncu David Beckham uzaya gidecek ilk futbolcu olacak.

Günden güne gelişen uzay teknolojisi sayesinde uzay turizmine büyük ölçüde yatırım yapılmış bu bağlamda insanların ilgisini çekmek üzere çoğu ünlü isme teklif götürülmüştü bunlardan biride ünlü futbolcu David Beckham olacak. Beckham, hem uzaya giden ilk futbolcu olma statüsünü taşıyacak hem de top sektirerek uzayda daha önce yapılmamış bir şeyi yapma fırsatı yakalayacak.

Uzay serüveni denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan İngiliz milyarder Richard Branson, sahipliğini üstlendiği Virgin Galactic firmasıyla uzay turizmi konusunu önemli aşamalara taşımak için çalışmalar yürütüyor. Yabancı kuruluş The Sun'ın en çok okunan haberine göre Branson, uzaya gitme ilk futbolcu olması ve uzada top sektirmesi için David Beckham'a güvendiğini söyledi. Bunun sayesinde hem firma tanınacak hem de Beckham kariyerinde yeni bir bölüm açmış olacak. David Beckham ise bu akılalmaz teklifi reddetmediğini fakat uzaya gitmek konusunda çok gergin olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde reality şov yıldızı Carol Vorderman, Beckham'a yapılan teklifin ardından önemli açıklamalara yer verdi: "uzayda cinsel ilişki yaşayan ilk kadın olmak istiyorum". Bu vaziyetin Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ı bir hayli rahatsız ettiği gözlerden kaçmadı.

Karizmatik ve futbol kariyeriyle dünya çapında popülerleşen Beckham'dan halen olayla ilgili detaylı açıklama gelmedi, ilerliyen günlerde konunun açıklığa kavuşması için resmi açıklama yapılacağı belirtildi.

Yorumlar