Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista ne zaman başlayacak? İşte son detaylar

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista ne zaman başlayacak? sorusu hayranları tarafından sıklıkla soruluyor. Yeni sezon başlangıç tarihi için son gelişmeler sürüyor.

Sevilen şovmenlerden biri olan Okan Bayülgen'in sunumu ile ekrana gelen Dada Dandinistanın başlangıç tarihi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz sezon eğlenceli konukların yer aldığı programın bu sezon henüz başlamamış olması programın takipçilerinin Dada Dandinista ne zaman başlayacak sorusunu sormasına neden oldu. Önce Star Tv ardından Kanal D'ye geçen programın adının ve içeriğinin yenilenmesi bekleniyor. İki sezon boyunca Star'da yayınlanan programın şimdilerde Star'da olmaması yeni bir kanala geçeceği söylentilerini doğrular nitelikte görülüyor. 

BAŞLANGIÇ TARİHİ KESİNLİK KAZANMADI

Her sezon keyifli konukları, sohbetleri ve skeçleri ile ekranda olan Okan Bayülgen'in bu sezonda ekranda olup olmayacağına dair kesin bir açıklama yapılmadı. En son 4 Haziran'da 58. bölümü yayınlanan Dada Dandinista'nın yeni bir kanala geçmesi halinde farklı bir isimle ve daha farklı bir formatta başlayacağı düşünülüyor. Okan Bayülgen'in Dada adı ile sevenlerinin karşısında olup olmayacağı bilinmezken farklı kanallarla görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor. 

FARKLI KANALLAR OLABİLİR

Dada Dandinista'nın yayınlanacağı tarihin belli olmaması ile ilgili ünlü şovmenden de şuana kadar bir açıklama gelmedi. Eğer yayınlanırsa önceki programda olduğu gibi Sprint Sorular, Geçmişini Silemezsin, Medya Arkası gibi bölümlerinde olması bekleniyor. İzleyicilerin canlı yayına bağlanarak konuklara sorular sorduğu bölüm olan Sprint Sorular bölümü, konukların geçmiş görüntülerinin yer aldığı bölüm olan Geçmişini Silemezsin, Medya Arkası bölümünde ise hem tv de hem de sosyal medyada büyük yankı uyandıran konulara değiniliyordu. İzleyici tarafından çok sevilen bu bölümlerin yeni sezonda da olması beklentiler arasında yer alıyor. Konukların çok olduğu durumlarda iki bölüme ayrılarak yapılan program hem stüdyodakilerin hem de ekran başındakilerin eğlenceli vakitler geçirmesini sağlıyordu. Dada Dandinista'nın ilk bölümü 2014 yılında cumartesi günleri Star'da başlamış daha sonra 30 Mayıs 2015 günü yayınlanan 30. bölümü ile ara vermiştir. 

DAHA ÖNCEDE GEÇ BAŞLAMIŞTI

Önceki sezonlara bakıldığında da geç başladığı görülen Dada Dandinista'nın bu sezonda henüz başlamaması izleyicilerde yine geç başlayacak düşüncesi uyandırdı. Dada 2015 yılındaki sezona 7 Kasım'da başlamıştı. Programın başlangıç tarihi belli olduğunda haber ayrıntılarında yer alacaktır.

DADA DANDİNİSTA SEZON FİNALİ FRAGMANI

Yorumlar