Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'nda yöneteceği ilk maç belli oldu

2018 Dünya Kupası yakında başlayacak. Bu kapsamda FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın 2018 Dünya Kupası'nda yöneteceği ilk maç belli oldu.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 2018 Dünya Kupası'nda 15 Haziran Cuma günü saat 15.00'te oynanacak olan Fas - İran maçını yönetecek.

"İNŞALLAH DÜNYA KUPASI FİNALİNİ CÜNEYT ÇAKIR YÖNETİR"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, "İnşallah Dünya Kupası finalini Cüneyt Çakır yönetir." dedi.

Moskova'daki Metropol Hotel'de AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Yardımcı, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile görüştüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Cüneyt Çakır ve arkadaşları bizi ziyaret etti. Moralleri çok yüksek. Bizleri gururla temsil ediyorlar. Onlara başarılar diledik. İnşallah Dünya Kupası finalini Cüneyt Çakır ve arkadaşları yönetir. Buraya geldiler, herkes tarafından karşılandılar, tanınıyorlar. Tabii ki bu ülkemiz için bir gurur. Bir Türk olarak çok gururlandım. Onlara başarılar diledik, tebrik ettik. Daha çok futbol insanımızın bu tip organizasyonlarda olması gerekiyor. Çalışıyoruz."

Yorumlar