Çukur'a reytinglerde büyük şok: Çakıldı

Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde son zamanların en büyük düşüşünü yaşadı.

Dün gece ekranda yine reyting savaşı yaşandı. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur son haftalarda reytinglerdeki düşüşüyle dikkat çekiyor. Star TV'de yayına başladıktan beri reyting rekoru kıran dizisi Söz ise Total’deki yerini korurken, Çukur’da yaşanan düşüş dikkat çekti. Çukur bu düşüşle son haftaların en düşük reytingini aldı.Total’de Söz 1., Yasak Elma 2. ve Survivor 3. sırada yer aldı.Fox TV'nin yeni fenomeni adapte olan Yasak Elma ise her geçen hafta yükselişini sürdürüyor. Şimdiden yeni sezon anlaşmasını imzaladı bile. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Söz ise her hafta temkinli bir şekilde yayın hayatına devam ediyor ve yerinden kıpırdamıyor. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur ise bu hafta en büyük düşüşünü yaşadı. Çukur'un bu düşüşündeki en temel neden ise dizinin oyuncusu olan Rıza Kocaoğlu'nun Galatasaray taraftarıyla girdiği polemik. Tepkilere ve reytinglerdeki düşüşe bakılırsa yaşanan bu olaydan sonra Galatasaray taraftarı diziden desteğini çekmiş durumda.

Ne olmuştu

Galatasaray- Göztepe maçından sonra Başkan Mustafa Cengiz röportaj verirken Rıza Kocaoğlu yayına izinsiz girmişti.Kocaoğlu, "Şampiyon Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum" diyerek yayını duraksatmıştı.
Sosyal medyada geniş yankı bulan 39 yaşındaki Kocaoğlu'nun bu hareketi özellikle sosyal medyada Galatasaray taraftarının tepkisini çekmişti. Tüm bu yaşananlardan sonra Galatasaray taraftarı Rıza Kocaoğlu'ndan ve Ay Yapım'dan özür bekliyor.

Yorumlar