Çukur 33. yeni bölüm fragmanı ile yeni bir dönem başlıyor!

Çukur 33. bölüm fragmanında neler yaşanacağı şimdiden izleyiciler tarafından merak ediliyor. Çukur yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur sezon finali için gün sayıyor. Çukur'un son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kitledi. Aksiyon dozunun ve entrikanın hiç bitmediği dizinin yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İzleyiciler Çukur 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Yakın bir zamanda sezon finali yapmaya hazırlanan Çukur herkesi şok etti. Vartolu ve Selim, İdris Koçovalı'nın karşısına çıktı. Çukur yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

ÇUKUR 33. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sezon finali için gün sayan Çukur’un yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümüyle ilgili herkesi şaşırtacak çarpıcı ipuçları geldi. Vartolu ve Selim, İdris Koçovalı’nın karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz Show TV ve Çukur'un resmi sayfalarından yayınlanmadı. Fakat yayınlandığında sizlere duyuracağız. Dizinin yeni bölümü 11 Haziran Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

VARTOLU MEYDAN OKUYOR

Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak.

SELİM'İN BABASINA TEKLİFİ HERKESİ ŞOK EDİYOR

Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şoke ederken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur yine aksiyon dolu muhteşem bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Çukur son bölümüyle izleyicileri heyecanlandırdı. İzleyiciler televizyonlarının karşısında diziyi merakla takip etti. Yayınlanan son bölümün ardından Çukur 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak konusu oldu.  Çukur yeni bölümüyle yine haftaya damgasını vurdu. Taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak. Yamaç ve adamları zamanla yarışmaya başlaması nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Yamaç ve adamları parayı bulmak için büyük çaba gösterdi. İzleyiciler Yamaç ve adamlarının zamanla yarışında neler yapacağını nefeslerini tutarak izledi. Oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır.

SEZON FİNALİ GALAYLA YAPILACAK

Çukur'un, 11 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde Tohum Otizm Vakfı yararına gerçekleşecek Sezon Finali Gala Gecesi'nde birçok ünlü sanatçı yer alıyor. Toygar Işıklı ve orkestrası eşliğinde Gazapizm, Aras Bulut İynemli’yle, Gökhan Bölükçü, Nebil Sayın’la sahneye çıkacak. Muhteşem konser Allame, Cem Adrian, Kubilay Aka, Melek Mosso, Eypio ve sürpriz isimlerle coşkuya dönüşecek.

Yorumlar