CTE personel alımı sonuçları açıklandı mı? 2018 Adalet Bakanlığı memur personel alım sonuçları

CTE infaz koruma memuru gardiyan alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? CTE personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte infaz koruma memuru olmak isteyen binlerce kişiyi yakından ilgilendiren o soruların yanıtı.

Adalet Bakanlığı'na bağlı CTE'de çalıştırmak üzere CTE infaz koruma memuru gardiyan başvuruları 11 Haziran'da yapılmıştı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 7 bin gardiyan yani infaz koruma memuru alımı sonuçları için heyecan devam ediyor. Zira İnfaz koruma memuru (İKM) alımı sonuçları, CTE çatısı altında görev almak isteyen İKM adaylarının bu günlerde merak ettiği konu oldu. Adalet Bakanlığı CTE için yaklaşık 15 bin kişilik personelin alınacağını CTE alımlarında İnfaz koruma memuru için 7 bin kişilik personel alımının yapacağını duyurmuştu. Gardiyan alımlarına ilişkin başvurular 21 Mayıs’ta başlamış 11 Haziran’da bitmişti. Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamada CTE personel alım sonuçlarının 27 Haziran’da açıklanacağını duyurmuştu.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yayımlanan kamu personeli alım ilanının başvuru sonuçları bugün açıklanıyor. Alım yapan adalet komisyonlarının resmi internet sitesinde açıklanacak sonuçlar ile mülakata girecek adayların adları belli olacak. KPSS puan sıralamasına göre adaylar mülakatlara ve uygulama sınavlarına çağrılacak.

Mülakata gireceklerin listesi başvuru yaptığınız komisyonun internet sitesinden duyurulacak. CTE personel alımında mülakata çağrılacak adaylar ile ilgili detaylar şu şekilde; İnfaz Koruma Memuru alımı için alınacak sayının 10 katı aday boy-kilo ölçümüne çağrılacak. Katip kadrosu için ise alınacak sayının 20 katı kadar aday uygulama sınavına çağrılacak. Şoför kadrosu için de uygulama sınavına alınacak sayının 10 katı, diğer kadrolar için de alınacak sayının 5 katı kadar aday mülakatlara çağrılacak.

SÖZLÜ SINAVLAR NE ZAMAN?

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtipliği), teknisyen, diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (şoför, aşçı ve kaloriferci) sözlü sınavı 10/09/2018 ve devam eden günlerde yapılacaktır. Alınacak personel sayısı ve unvanına göre sözlü sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili sınav merkezince belirlenerek ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Adalet Bakanlığı'na bağlı CTE'de çalıştırmak üzere CTE infaz koruma memuru gardiyan başvuruları 11 Haziran'da yapılmıştı. 2018 gardiyan alım sonuçlarını cte.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar