Cristiano Ronaldo ile Juventus'un sahibi Yunanistan'da buluşacak!

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste üçüncü zaferini yaşasa da gündeme Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları damga vurmuştu. Portekizli yıldızın yeni sezon tanıtımında yer almaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Ayrılık sinyalleri veren Portekizli yıldız daha sonra Real Madrid'in yeni sezon forma tanıtımında da yer almamış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Tüm bunların ardından Juventus ile Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in görüştükleri öne sürülmüştü. İtalya'nın ünlü gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Jorge Mendes'in Ronaldo'yla görüştükleri öne sürülmüştü.

YUNANİSTAN'DA BULUŞACAKLAR

İtalya'nın ünlü gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un sahibi Agnelli, Cristiano Ronaldo ile Yunanistan'da buluşmak için yola çıktı.

SON PÜRÜZLERİN GİDERİLMESİ BEKLENİYOR

Yunanistan'da Kalamata'da olan Agnelli'nin, Navarino'da bulunan Ronaldo ile bir araya gelerek transferdeki son pürüzleri gidermesi bekleniyor.

MUTLU SONA YAKIN

Goal'de yer alan habere göre Juventus, yıllık 30 milyon Euro teklif ettiği Portekizli yıldızın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. İtalyan devi, 33 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Real Madrid'le müzakerelerini de sürdüren Juventus, oyuncu için ödeyeceği bonservis konusunda pazarlıklarına devam ediyor. Torino ekibinin 100 milyon Euro civarında bir bedel ödemesi beklenirken bu miktar 120 milyon Euro'ya kadar çıkabilir.

JUVENTUS'UN HİSSE DEĞERLERİ ARTMIŞTI

Dünya basınında Ronaldo'nun Juventus'a transfer olacağı yönündeki haberler borsayı da etkiledi. Portekizli yıldızın evinin dahi hazır olduğu gibi ince detayların basında yer alması üzerine, Juventus'un hisseleri 3 günde 200 milyon euro değer kazanmıştı.

Yorumlar