Cinsel istismar sanığından kan donduran savunma

Muğla'da 14 yaşındaki lise öğrencisi kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlanan 38 yaşındaki R.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı İfadesinde, "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" dedi.

Seydikemer'deki bir lisede okuyan A.N. isimli kız öğrenci, ididaya göre, bir süre önce piyanistlik yapan evli ve 2 çocuk babası R.Ç. ile tanıştı. Öğle aralarında ve okul çıkışında R.Ç.'nin otomobiliyle gelip A.N.'yi alması, okul arkadaşlarının dikkatini çekti. Arkadaşlarının bu durumu sorması üzerine, iddiaya göre A.N. arkadaşlarına, gönül ilişkisi yaşadığını anlattı. Arkadaşları, okulun rehber öğretmenine durumu bildirdi. Rehber öğretmen kendisi de bu duruma şahit olunca, polise şikayette bulundu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis geçen 24 Ekim'de, R.Ç. ve A.N.'yi okul çıkışında takibe aldı. R.Ç.'nin ormanlık alana götürdüğü A.N.'ye cinsel tacize başlaması üzerine polis harekete geçti. Suçüstü yakalanan R.Ç., gözaltına alındı. A.N. ise polis ve savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi. Kız çocuğuna istismarda bulunan piyanist R.Ç., polisteki işlemlerinin ardından dün adliyede sevk edildi.

''14 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM''

İfadesinde, "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" dediği öğrenilen R.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar