Çinli kulüp Pepe için Beşiktaş'a rekor transfer teklifi yaptı

Uzak Doğu'dan menajerler aracılığıyla gelen 12 milyon Euroluk (66 milyon TL) teklifle Beşiktaş'ın kapısı yeniden çalındı. Portekizli savunmacı Pepe'yle ilgilenen Çin kulüplerinden Beşiktaş'a 15 milyon euro'luk transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Portekizli savunmacı Pepe'yle ilgilenen Çin kulüplerinden Beşiktaş'a 15 milyon euro'luk transfer teklifi geldiği iddia edildi.
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan hedefindeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken diğer yandan kulübe menajerler aracılığıyla teklifler geliyor.

Fanatik' te yer alan habere göre Pepe için Çin Süper Ligi kulüplerinin büyük biri ilgisi var. Menajerler aracılığıyla gelen son teklif olan 12 milyon euro’luk teklife oyuncunun olumsuz bakması sebebiyle geri çeviren yönetim, kısa süre sonra yeni bir öneriyle karşılaştı.

15 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kazandırmak isteyen iki Çin kulübü, son olarak Beşiktaş'ın kapısını 15 milyon euro’luk teklifle çaldı. Yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde yer alamayacak olmaları sebebiyle mali olarak küçülmeye giden ve Pepe’nin 5 milyon euro’yu bulan maaş yükünden kurtulmak isteyen yönetim, öneriyi getiren menajere teklifin resmi yollarla getirilmesi halinde onay vereceğini belirtti.

Deneyimli savunmacıysa konuyla ilgili olarak menajeriyle yaptığı görüşmede Çin'e kapıları kapatmıştı. Pepe, “Kariyer planlamamda kesinlikle Çin yok” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Çin ekiplerinin, başarılı ismin bu kararını değiştirmek için 10 milyon euro’luk maaş önerisinde bulunabileceği konuşuluyor.

Yorumlar