CHP Genel Merkezinde dün akşam

CHP Genel Merkezi'nin giriş katında toplanan bazı partililer alınan sonuca tepki gösterdi. Partililerden bazıları "istifa" yönünde, bazıları Kılıçdaroğlu'na destek sloganları attı.

CHP, halk oylaması sonuçlarını Parti Meclisi salonunda oluşturulan Seçim Takip Merkezi'nden takip etti.

Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında sandıkların açılmaya başlamasıyla CHP Genel Merkezi'nde hareketlilik yaşandı.

CHP GENEL MERKEZİNDE GERGİNLİK (VİDEO)

CHP'de halk oylaması sonuçları, genel merkezin dördüncü katında bulunan PM salonundaki Seçim Takip Merkezi aracılığı ile yakından takip edildi. CHP, YSK'nın yanı sıra sonuçlar için kendi sistemini de kullandı.



Salona sonuçların yansıtdığı dev bir ekran kurulurken, bir ihbar hattı da oluşturuldu.

SONUÇLAR, CHP'Lİ SEÇMENİ ÜZDÜ

Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sayım işlemlerine geçilmesiyle birlikte, resmi olmayan ilk sonuçlar parti genel merkezine de ulaşmaya başladı.Endişeli bekleyiş, ilerleyen saatlerde halk oylamasından 'evet' kararının çıkmasıyla yerini büyük hayal kırıklığına bıraktı.





ALINAN SONUCA TEPKİ GÖSTERDİLER

Bazı partililer alınan sonuca tepki gösterdi. Partililerden bazıları "istifa" yönünde, bazıları ise Kılıçdaroğlu'na destek sloganları attı.



'EVET'İ KUTLAYAN VATANDAŞLARA SALDIRI

Genel Merkez önünde toplanan gruptan bazıları, kutlama için araçlarıyla caddeden geçen ve Türk bayrakları sallayan vatandaşlara saldırmaya kalktı. Polisin aldığı önlemler, tadsız olayların yaşanmasının önüne geçti.

Yorumlar