CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum'a geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum İl Başkanlığında partililer ile kapalı toplantı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum'un CHP İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek, partilileri ile toplandı.

Bugün alınan habere göre Kılıçdaroğlu, Erzurum Havalimanı'nda, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz ve partilileri tarafından karşılandı. Halktan çokca rağbet gören Kılıçdaroğlu, Erzurum Bar Ekibi'nin havalimanı önünde düzenlediği halk oyunlarını seyretti. Parti destekçilerinden birisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun boynuna Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un mavi beyaz rengindeki atkısını takarak müteşekkir olduğunu belirtti.

Hemen ardından Kılıçdaroğlu ve diğer partililer kentin diğer tarafında yer alan Aşağı Mumcu Mahallesi'nde bulunan CHP il binasına girerek basına kapalı bir şekilde toplantı gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, Erzurum CHP İl Başkanlığı binasına geçiş yapmadan önce parti binasının karşısında yer alan MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek onları selamlamayı ihmal etmedi.

Erzurum'da Müze açılışında bazı konulara değindi

"Diğer canlıları insanlardan ayıran temel nokta insanların düşünmesi ve aklını kullanmasıdır. Bütün canlılıar için düşünen sadece insanoğludur. O zaman sormamız gerekiyor madem dinimiz, madem sevgili peygamberimiz böyle emretti nasıl oluyor da İslam dünyası geri kalıyor. Nasıl oluyor da bir taraftan Rusya bir taraftan ABD silah satıp, savaşın diyor."

uzun açıklamaların ardından şu cümlelere yer verdi:

"Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun ve namuslu insanlardan, düzgün insanlardan yana oy kullanın benim sizden istediğim odur.

Bu ülke dünyanın en zengin ülkesidir. Maden, iklim, deniz, göller, insan kaynakları açısından dünyanın en zengin ülkesiyiz. Nasıl oluyor da yoksulluk oluyor. Para desen para da var. Çat Belediye Başkanı o mütevazi bütçesiyle bütün bunları yapıyor da devlet neden yapamıyor. Ne deniyor Erzurum için 'sahipsiz memleket'.

Yorumlar