Cesur ve Güzel ilk tanıtım fragmanı Ana Haber Bülteninde! Başlama tarihi

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Cesur ve Güzel dizisinin ilk tanıtım fragmanı Ana Haber Bülteninde yayınlandı. Dizini başlama tarihi ve detaylarından son durum da araştırılıyor

Cesur ve Güzel dizisinin ilk tanıtım fragmanı dün akşam saatlerinde yayınandı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini oynayacağı dizinin tanıtım fragmanı bile ilk yayınandığı anda sosyal medyayı adeta zorladı. Dizinin konusu ve tüm detayları ile birlikte oyuncuları da merak edilirken tanıtım fragmanında olanlar ise diziyi daha da merak edilir bir hale getirdi. Büyüküstün'ün at üzerinde ormanlık bir alandan çıkması ile Jeepi ile ilerleyen Kıvanç tatlıtuğ'un peşisıra gitmesi çok merak edilirken, tanıtımının yanısıra sonunda atın üzerine atlayıp, Büyüküstün2ü kurtardığı anlaşılıyor.

CESUR VE GÜZEL TANITIMI OLDU

Çok merak edilir bir dizi olan Cesur ve Güzel, Büyüküstün'ün üzerine kurulu bir dizi iken, güzel olduğu kadar, aşkı için de gösterdiği fedakarlık ile Cesur ismi hitap konusu olmuştur. Star TV Ana Haber Bülteni'nde yayınlanan Cesur ve Güzel tanıtım fragmanı sonrasında dizinin başama tarihi de soruluyor. Senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği "Cesur ve Güzel" yakında Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İLK KARE YAYINLANDI

Geçtiğimiz hafta dizi ile ilgili ilk kare yayınamıştı. İki başarılı oyuncunun yanyan a fotoğrafları  da takipçilerinden çok ilgi görmüştü.  'Cesur ve Güzel' dizisinin çekimlerine başlandı. Setten ilk karede ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ünbirlikte gözüktüğü kare sosyal medyayı salladı.

AĞLATAN TELEFON

Ortaya atılan iddialara göre; Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Cesur ve Güzel dizisinin setinde göz yaşlarına boğuldu. Kanal D'de yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar'ın haberine göre güzel oyuncu eşi Onur Saylak'tan gelen telefon üzerine ağlamaya başladı. Kendisi karavana kapatan Tuba Büyüküstün'ü rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer sakinleştirdi. 2011 yılında oyuncu Onur Saylak ile dünyaevine giren Tuba Büyüküstün’ün boşanacağı haberleri basında yer almıştı.

Tuba Büyüküstün'ün açıklaması;

"Selamlar herkese, rica ediyorum her söylenene inanmayın. Ben çok iyiyim, setteyim, her şey çok güzel gidiyor. Sadece hava çok soğuk, üşüyoruz :) herkese iyi günler diliyorum..."

Yorumlar