Cengiz Kurtoğlu, sahnede panikledi!

Kurtoğlu, evlilik teklifi için sahneye çıkardığı gençlerin öpüştüğünü görünce panikleyip elleriyle sansürlemeye çalıştı.

Arabesk müziğine öncülük eden isimlerden birisi olan Cengiz Kurtoğlu, Jolly Joker Vadistanbul'da konser vererek hayranlarıyla buluştu.

 

Konserin sonlarına gelen Kurtoğlu, hayranının isteğini kıramadı. Hayranını yani evlilik hayali kuran genci sahneye çıkartarak genç hayranlarının mutluluklarına şahit oldu.

 

 

Tam o sırada!

 

Tam o sırada sahneye çağırdığı gençlere ve hayranlara hayat tecrübesini paylaşıyor ve mutlu bir yuva kurmak için tüyo veriyordu ki, evlilik teklifinin ardından birbirleri ile öpüşen çifti görünce paniklemeye başladı.

 

 

Seyirci şaşkın bakışlarını koruyamadı durumu anlayan Kurtoğlu, Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, o işi evlenince evde halledersiniz. Amannn.." diyerek elleri ile genç çiftin öpüşmesini sansürledi ve kahkaha tufanı koptu.

 

 

Güzel ve mutlu anların ardından Kurtoğlu, çifte konuşarak "Sizden tek bir isteğim var. 50 yıl sonra yaşarsam yine bu sahnede buluşalım ve her şey nasıl gidiyor konuşalım" dedi.

 

Yorumlar