Cem Yılmaz merakla beklenen yeni filminin adını açıkladı

Cem Yılmaz ''Karakomik filmler'' adlı serinin son filmini sevenleriyle paylaştı. ''Emanet'' ismini verdiği serinin son filmi Mart 2019'da sinemalarda olacak.

Ocak ayında Karakomik Filmler adlı 60 dakikalık iki ayrı filmi, tek film olarak seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Cem Yılmaz serinin üçüncü filmini açıkladı. ''Emanet'' adlı filmin çekimlerine başladığını bu fotoğrafla duyuran komedyen “Dev kadroyu sonra açıklarım. Mart 2019’da sinemalarda” dedi.

Ocak ayında Karakomik Filmler dediği 60 dakikalık iki ayrı filmi, tek film olarak seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Cem Yılmaz projesi hakkında merak edilenleri anlattı.

KARAKOMİK FİLMLER HAKKINDA 

Kaçamak ve 2 Arada isimli 60 dakikalık ve bağımsız hikayelere sahip bu filmler; tek bir film olarak Ocak ayında vizyona girecek.

İLK FİLM: KAÇAMAK

Serinin ilk 60 dakikalık filmi Kaçamak. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Kaçamak, 4 kafadarın çıktıkları detoks tatilinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğurbaşrolde.

İKİNCİ FİLM: 2 ARADA

Bu filmin hemen arkasından izlenecek diğer film 2 Arada. Tüm hikaye arabalı vapurda geçiyor, Cem Yılmaz Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Cem Davran da filmde. Cem Yılmaz’ın bu hikayedeki dişleri, keli, yarattığı karakter gerçekten şaşırtacak. ‘Kaçamak’tan daha dramatik öğelerle süslü, acı, kara bir komedi.

Yorumlar