Beşiktaş'ın Caner Erkin ve Aboubakar uyanıklığı!

Beşiktaş yönetiminin transfer harekatında çok farklı bir yol izlediği ortaya çıktı. Yönetim, Caner Erkin ve Aboubakar transferlerinde yaptığı kritik hamlelerle maddi olarak da kulübü rahatlattı.

Yeni sezona yeni isimlerle başlayan Beşiktaş’ta izlenen transfer politikası maddi olarak da kulübü rahatlattı. Transfer döneminde akıllıca hamleler yapan Beşiktaş, kadroya çok önemli isimleri dâhil etmişti. Bu transfer harekatıyla ilgili çok çarpıcı detaylar da ortaya çıktı. 

CANER ERKİN’LE 2, VİNCENT ABOUBAKAR İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME

Siyah-Beyazlı yöneticiler  satın alma opsiyonu ile kiraladığı Caner Erkin ve Vincent Aboubakar ile gelecek sezonlarda da devam edeceklerini öngörerek sözleşme imzaladı. Başkan Fikret Orman, İnter’den 1 milyon Euro’ya satın alma bedeli ile 1 yıllık kiralanan Caner ile 3 sezon, 10 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu ile 2 yıllığına kiralanan Aboubakar ile de 4 yıllık sözleşme imzalayıp bu mukaveleleri kulübün kasasına koydu.

CANER’İN BONSERVİSİ 1 MİLYON, ABOUBAKAR’IN 10 MİLYON EURO

Caner Erkin ve Vincent Aboubakar transferinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kurmaylarının öngörüsü ve akıllıca bir politika izledikleri anlaşıldı.  Öyle ki Siyah-Beyazlılar, bu sezon anlaştıkları fiyat üzerinden iki futbolcuyla diğer sezonlar için anlaşma yaptı. Yani, bu sezon 1 milyon 750 bin Euro kazanan Caner, Beşiktaş’ın İnter’e 1 milyon Euro verip bonservisini alması halinde önümüzdeki 3 sezon daha aynı paraya oynayacak ve yeni sözleşme talep edemeyecek. Aynı şey Aboubakar için de geçerli. Eğer Kartal, 10 milyon Euro verip Kamerunlu golcünün bonservisini Porto’dan alırsa şimdiden 4 sezonluk imza atan Aboubakar da 3.3 milyon Euro’ya oynamaya devam edecek.

 

Yorumlar