Cadılar Bayramı gösterisinde hayatını kaybeden Kassym Zhumaguzhin kimdir? Neden öldü?

Cadılar Bayramı gösterisinde hayatını kaybeden Kassym Zhumaguzhin kimdir sorusu merak ediliyor. Kassym Zhumaguzhin neden öldü sorusu ile detaylar haberimizde.

Cadılar Bayramı Partisi'nde kan donduran bir olay yaşandı. Cehennem Melekleri 2'de rol alan oyuncu Kassym Zhumaguzhin talihsiz bir kazada hayatını kaybetti. Kazakistan'da gerçekleştirilen Cadılar Bayramı Partisi'nde sahnede gösteri yapan Kassym Zhumaguzhin mumya kılığına girerek kendisini boynundan yerden 3 metre yukarıda bir ipe bağladı. Talihsiz bir kazanın yaşanmasıyla 34 yaşındaki adam olay yerinde hayatını kaybetti. Peki Kassym Zhumaguzhin kimdir? İşte detaylar...

KASSYM ZHUMAGUZHİN KİMDİR?

Kazakistan'da gerçekleştirilen Cadılar Bayramı partisinde gösteri yapan ve Cehennem Melekleri 2 filminde rol alan oyuncu Kassym Zhumaguzhin sahnede hayatını kaybetti.
 Cehennem Melekleri 2 filminde rol alan Kazak asıllı bir dublör Kassym Zhumaguzhin geçtiğimiz günlerde Kazakistan'da bir gece kulübünde Cadılar Bayramı partisine katıldı.

İŞLER PLANLANDIĞI GİBİ GİTMEDİ

Kazak dublör, gece kulübünde Cadılar Bayramı temalı idam gösteri yapmak için hazırlandı. Sahne performansı için mumya kılığına giren Kassym Zhumaguzhin, kendisini boynundan yerden 3 metre yukarıda bir ipe bağladı. Fakat işler planlandığı gibi gitmedi. 34 yaşındaki zavallı adam boğulmaya ve can çekişmeye başladı. Bu sırada Cadılar Bayramı performansını izleyen kişiler, dublörün can cekiştiği anları gösterinin bir parçası olarak düşündü.

YERE İNDİRİLİNCE ANLAŞILDI

Dublör kısa sürede bilincini kaybetti, kalp krizi geçirdi ve olay yerinde hayatını kaybetti.  Dublörün yaşamını yitirdiği ancak performans sonunda yere indirilmesiyle anlaşıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yetkililer gösterinin 15 dakika sürdüğünü ve dublörün gösteri sırasında özel ekipmanlar giydiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar