Halil Sezai Benim Adım Feridun filmi ile sinemaya geri dönüyor

Başrolünde İncir Reçeli ile tanıdığımız Halil Sezai'nin yer aldığı Benim Adım Feridun filmi fragmanı yayınlandı. Çağan Irmak'ın yönettiği Özge Borak ve Büşra Pekin'in de yer aldığı film konusu ile de ilgi çekiyor.

İncir Reçeli ile tanınmaya başlayan ve daha sonra müzik sektöründe de başarısını kanıtlayan Halil Sezai Benim Adım Ferdiun filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Duygusal filmlerin usta yönetmeni Çağan Irmak'ın hem yazdığı hem de yönettiği filmde Özge Borak, Büşra Pekin ve Türk sinemasında Leydi ünvanıyla bilinen Güngör Bayrak yer alıyor. Oyuncu kadrosu olukça geniş olan Benim Adım Feridun fragmanı ile seyirciyle buluştu. Yapımcılığını TAFF Pictures'in üstlendiği filmin konusunu Çağan Irmak Mahir Ünsal Eriş’in 8 sayfalık hikayesinden uyarladığını duyurdu. Irmak'ın son yönettiği filmler arasında 2014 yılında Unutursam Fısılda, 2015 yılında Nadide Hayat bulunuyor. Benim Adım Feridun filminin çıkış tarihi 11 Kasım olarak açıklandı.

KOMEDİ ÖN PLANDA

Daha önce yönettiği filmlerde seyirciyi duygulandıran Çağan Irmak Benim Adım Feridun filmi ile güldürmeye hazırlanıyor. Filmde Türk sinemasının Leydi ünvanlı yıldızı Güngör Bayrak 23 yıl sonra sinema izleyicisi ile buluşacak. Ayrıca oyuncu kadrosunda Kadriye Kenter, Defne Yalnız, Suzan Aksoy, Tarık Pabuçcuoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. İzleyiciyi çok güldürecek olan Benim Adım Feridun fragmanı da izleyici karşısına çıktı. Konusunda Ersan yani Halil Sezai uzun süreli bir ilişkinin rahatlığına girerek sevgilisine artık ilgi göstermemektedir. Sevgilisi Ayla'nın kendisini hiç bırakmayacağını düşünen Ersan onun tarafından terk edilince ne yapacağını bilemez hale gelecektir.

ERSAN VE FERİDUN İKİLEMİ

Ersan daha sonra her ne kadar Ayla'yı kazanmak için çabalasa da sonuç alamaz. Artık bu süreci atlatması ve ayrılığı kabullenmesi gerektiğini anlayan Ersan çocukluk yıllarını geçirdiği Erdek'e gider. Bir gün sahilde dolaşırken düğün olduğunu gören Ersan bir şekilde bu düğüne girer ve asıl karmaşıklık burada başlar. Girdiği düğündeki damadın babası tarafından  yıllar önce küsüp Almanya’ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun zannedilir. Zaten hayatı yeterince kötü giden Ersan için hayat daha da zorlaşır. İlk başta bu ilgiden memnun olan karakter daha sonra istediği zaman gidebileceğini de düşünmektedir. Damad'ın kuzeni Hayal'i gören Ersan için komik ve ilginç olayların yaşanacağı anlar başlar.

FİLMİN FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar