''Burak Yılmaz'ı alacak para henüz basılmadı''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamalarda Burak Yılmaz ile ilgili olarak; “Burak Yılmaz’ı satın alacak parayı darphane henüz basmadı. Bizim oyuncularımıza gerçekten talip olan varsa adres Trabzonspor Kulübü’dür” dedi.

Trabzonspor’un, Slovenya kampını ziyaret eden başkanı Ahmet Ağaoğlu, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

''BURAK YILMZ'I SATIN ALACAK PARAYI DARPHANE HENÜZ BASMADI''

Adı Beşiktaş başta olmak üzere çeşitli kulüplerle anılan Burak Yılmaz’la ilgili bir soru üzerine görüşlerini açıklayan Ağaoğlu, “Burak Yılmaz’ı satın alacak parayı darphane henüz basmadı. Burak, bizim en değerli futbolcularımızdan bir tanesi. Basın yoluyla, menajerler aracılığıyla, sosyal medya üserinden algı oluşturmaya çalışanlar hüsrana uğramıştır, bundan sonra da uğraya devam edeceklerdir. Bizim oyuncularımıza gerçekten talip olan varsa adres Trabzonspor Kulübü’dür” dedi. Transfer çalışmalarına da değinen Ağaoğlu, “Transfer, hem ekonomik sıkıntı oluşturmayacak hem de kulübün gücüne güç katacak şekilde olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde 2 oyuncu, kampa dahil olacak. İhtiyaç duyulan mevkilere de transfer çalışmaları içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

''KULÜBÜN MENAJERLERE OLAN BORCU 60 MİLYON LİRA CİVARINDA''

Kulübün mali durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “ Kulübün menajerlere olan borcu 60 milyon lira civarında. Gerektiğininin dışında harcayabileceğimiz 1 kuruş paramız dahi yok. 10 gün içerisinde ödenmesi gereken 30 milyon lira var. Ödemelerin ardı arkası kesilmiyor. Rakamlar, milyonlar ile telaffuz ediliyor. Bugüne kadar nasıl geldiysek, aynı şekilde devam edeceğiz. Trabzonspor gibi bir kulübün içerisinden çıkamayacağı bir sıkıntı yoktur. 10 milyon taraftarı olan, Türk futbolunun kilometre taşı olan bir kulübün sıkıntılı dönemleri olur, ayağı takılır ama yere düşmez. Transferin başladığı günden bu yana para harcamadık. Hangi bölgeye oyuncular alacağımız, ne kadar para vereceğimiz de belli” ifadelerini kullandı. Yeni sezonda uygulanacak VAR sistemi için de konuşan Ağaoğlu, “hakem hatalarından canımız yandı ama kendi hatalarımızı da düzeltmeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar