Burak Yılmaz Çin Ligin'deki 3. gölünü attı

Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz ilk 11'de çıktığı son 3 maçta 3.golünü atmayı başardı.

Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz ilk 11'de çıktığı son 3 maçta 3.golünü atmayı başardı.

YILMAZ, BERABERLİĞİ GETİRDİ

Beijing Guoan'ın Shanghai SPIG ile karşılaştığı mücadeleye ilk 11'de sahaya çıkan Burak Yılmaz, Çin Ligi'ndeki 3. golünü attı. Milli futbolcu 67.dakikada takımına kazandırdığı penaltı vuruşunu gole çevirdi ve skora beraberliği getirdi. (1-1)

İki takımında birbirine üstünlük sağlayamaması sonucunda maç karşılıklı goller 2-2 sona erdi. Shanghai SPIG'te Hullk attığı iki golle dikkat çekti.

MİLLİ TAKIM KADROSUNA ALINMAYAN YILMAZ, AİLESİYLE BİRLİKTE ANTALYA'DAN AYRILMIŞTI

Ailesiyle birlikte 25 Ağustos'ta Antalya'da Milli Takım'ın kamp yapacağı otele yerleşen Burak Yılmaz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Rusya'yla oynanacak A Milli Takım maç kadrosuna dahil edilmeyince ay-yıldızlı ekipten tek bir kişi ile bile görüşmeden Antalya’dan ayrıldı.

GÜNLER ÖNCEDE VİLLA KİRALAMIŞ

A Milli Takım’ın önce Rusya ile oynayacağı dostluk maçı, ardından da Hırvatistan ile yapacağı Dünya Kupası grup eleme karşılaşması için aday kadroya davet edileceğini düşünen Burak Yılmaz adeta ters köşe oldu. Yılmaz'ın ay-yıldızlı ekibin Antalya’da kamp yapacağı otel de günler öncesinden villa kiraladığı ortaya çıktı. Anne ve babasının dışında eşini de alarak 25 Ağustos’ta Regnum Otel’e yerleşen Burak, hem ailesi ile birlikte tatil yapmayı, hem de buradan milli takımın kampına katılmayı planlıyordu.

APAR TOPAR ANTALYA'DAN AYRILDI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in açıkladığı aday kadroda kendini göremeyen ve Terim’in kararı sonrası Regnum Otel’de iki gün boyunca tek bir arkadaşı ile görüşmeyen Yılmaz, 2 Eylül’e kadar rezervasyonu bulunmasına rağmen apar topar Antalya’dan ayrıldı.

'BURAK'IN BU TAVRINA ÇOK ŞAŞIRDIK'

A Milli Takım yetkilileri, "Burak’ın otelde ailesi ile birlikte bir haftalık villa kiraladığını ve burada kaldığını tesadüfen öğrendik. Sanırız kadroya çağrılacağının hesaplarını yapmış, alınmadığını görünce de otelden ayrılmış. Bu süreçte kendisini otelde hiç görmedik, daha doğrusu yanımıza bile uğrama gereğini duymadı. Açıkcası çok şaşırdık. Tamam kadroya alınmayabilir ancak insan bir uğrar, hal-hatır sorar. 25 Ağustos’ta giriş yaptığını otel görevlilerinden öğrendik. Görevliler Burak’ın ailesi ile villada kaldığını söylediler. Kafileden gören var mı, bilmiyoruz, ama gören olsaydı mutlaka konuşulurdu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar