Burak Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Burak Çelik kimdir? Son dönemde Çukur dizisine transfer olduğu öne sürülen Burak Çelik kaç yaşında ve nereli? Detaylar ve merak edilenler Ajanshaber.com'da.

Show TV'nin iddialı yapımlarından bir tanesi olan Çukur dizisine transfer olduğu söylenilern Burak Çelik kimdir merak ediliyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Çukur'da olaylar dinmek binmiyor. İzleyici diziyi soluksuz izliyor. Peki kadroya dahil olduğu söylenilen Burak Çelik kaç yaşında ve nereli?

BURAK ÇELİK KİMDİR?

Sezonun en çok izlenen ve beğenilen yapımlarından bir tanesi olan Çukur'un kadrosuna yeni isimler katılıyor. Bu isimlerden bir tanesi olduğu iddia edilen Burak Çelik kimdir aratılmaya başlandı. Diziye farklı bir soluk getireceği tahmin edilen Çelik'ten henüz bir açıklama geldi. Burak Çelik kaç yaşında ve nereli?

HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Çukur dizisinde 'Akın Koçovalı' karakteri için son olarak Söz dizisinde oynayan genç oyuncu Burak Çelik'in adının geçtiği öğrenildi.Burak Çelik'in dizinin kadroya katıldığına dair Ay Yapım ve Show TV'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

21 Temmuz 1992 yılında İstanbul Eyüp’de dünyaya gelen Burak Çelik, lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başlar. Aynı zamanda da babasına ait otopark’ta çalışıyorken, ünlü menajer Ataberk Oral ile tanışır.

HANDE YENER'İN KLİBİNDE ROL ALDI

 Ataberk Oral’ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olur. Burak Çelik’in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çeker. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya’nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı. Sanatçı Hande Yener’in ”Hasta” adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener’in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterir.

İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynamıştır. Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve "Barış" rolünü oynamıştır.

Genç oyuncu Burak Çelik, Star TV'nin severek izlenen dizisi Söz'de Selim karakterini canlandırdı.

Yorumlar