Umut Bulut yeni takımıyla anlaştı
Galatasaray'ın yeni sezon kadrosunda yer bulamayan golcü oyuncu, Süper Lig ekibi Kayserispor'la anlaştı.
Galatasaray'ın Olcan Adın ve Tarık Çamdal ile birlikte gözden çıkardığı üç yerli futbolcudan biri olan Umut Bulut'un yeni takımı netleşti. Golcü oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a gitmeye razı oldu.
KİRALAMA ÜCRETİ ALINMAYACAK
İki kulüp arasında yapılan görüşmeler de olumlu şekilde sonuçlandı. Kulüplerin, Umut Bulut'un mevcut sözleşmesinde yer alan yıllık 1.8 milyon ücreti birlikte ödeyeceği ifade edildi. Umut'un, Kayserispor'a sadece 1 sezon için kiralık olarak gideceği, Galatasaray'ın herhangi bir kiralama ücreti almayacağı bildirildi.
MAAŞINI İKİ TAKIM ÖDEYECEK
Tarafların transfere son noktayı koyduktan sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. İddialara göre Umut'un yıllık 1.8 milyon Euro'luk ücretinin 900 bin Euro'luk kısmını Galatasaray, diğer 900 bin Euro'luk miktarı ise Kayserispor ödeyecek.
UMUT BULUT'UN BİLGİLERİ
| Doğum tarihi: | 15 Mar 1983 |
|---|---|
| Doğduğu il: | Kayseri |
| yaş: | 33 |
| Boyu: | 1,84 m |
| Uyruğu: | Türkiye |
| Mevki: | Forvet - Santrafor |
| Ayak: | sağ ayak |
| Oyuncu danışmanı: | Stars & Friends |
| Güncel kulüp: | Galatasaray SK |
| Takıma katılma tarihi: | 12 Tem 2013 |
| Sözleşme bitiş tarihi:: | 30.06.2017 |
Yorumlar