Bu Şehir Arkandan Gelecek 'Dizi' nihayetinde kanalı belirlendi

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin başlama tarihi ve fragmanı konusunda Show TV ve Ay Yapım'dan açıklama bekleniyor.

Show TV ekranlarında yepyeni bir yapım için Ay Yapım kolları sıvadı.  Bu Şehir Arkandan Gelecek isimli dizinin başrllerinde Serenay Sarıkaya ile adından sıkça bahsettiren Kerem Bürsin oynayacak. Geçtğimiz zamanlarda 2016 yılı itibari ile ekranlara çıkacağının açıklamasını yapan yakışıklı oyuncu için yapım şirketleri adeta savaş vermişti. Verdikleri savaşı ise Ay Yapım kazanmış ve yeni dizi de başrol oyuncusu olarak anlaşma sağlanmıştı.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 'DİZİ'

Ekranlara merhaba demeye hazırlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin başrollerini Kurtlar Vadisi Pusu ile adını sıklıkla duyuran Gürkan Uygun ile Kerem ürsin oynayacak. Dizi de baba oğulu canlandıracak olan oyuncular için uyumları konusunda devamlı olarak pozitif yorumlar medyaya sızmakta. Senaryosu tamamlanan dizide Kerem Bürsin’in partneri ünlü oyuncu Özge Özpirinçci olacak.

 

DİZİ FENOMEN OLACAK

Kerem Bursin 1992 doğumlu 5 dil bilen ve kendini önce gemiciliğe daha sonra dövüşe adamış Şili vatandaşı yani Ali Simiht'e hayat verecek . Dizinin ana karakteri olan Ali Simiht bu gemide en büyük desteği aldığı Rauf sayesinde bahis üzerine dövüş oyunlarına katılarak kendine ek gelir elde etmektedir. Geminin aşçısı Rauf Ali'yi bir kasanın içinde bulmuş ve daha sonra onu ellerinde büyütmüş şimdi ise İstanbul'a geri dönüş vaktidir. Fakat bu durum Ali için tam bir faciadır çünkü babası sandığı geminin sahibi Mithat Mirkelamoğlu annesi Emine'yi kaçmaya çalışırken adamları tarafından öldürtmüştür. Annesi öldürülürken o bir kayığa saklandığı için sağ kalmış ve Rauf'un elinde büyümüştür. Babasının zengin ve alımlı kızı Pelin henüz 23 yaşındadır ve zorla evlendirilmesi istenmektedir. Düğün hazırlıkları sürmekteyken 23 yaşında henüz bu evliliği yapmak istememekte ve babasının inadına bir dans yarışmasına katılmaya hazırlanmaktadır. Ta ki babasının nüfuzunu kullanarak o yarışmadan çıkartılana kadar. Gemideki malın sahini Mithat Mirkelamoğlu kaptanı karşılamak için limana gelir. Ali içinde hiç bulunmak istemediği İstanbul'a gelmek bir hayli güçtür. Pelin babasının kendi ismini dans yarışmasından çıkardığını öğrenince ona karşı çıkmak için limana gider. Pelin babası Mithat Mirkelamoğlu'na bütün mal ve mülkünden vazgeçtiğini söyleyip limandan ayrılmak üzereyken Ali'nin önünde düşürdüğü dans ayakkabılar yeni bir hayatın müjdeleyicisi olacaktır. Genç kızın peşinden giden Ali 20 yıldır köşe bucak kaçtığı İstanbul'da geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.

Yorumlar