Bu hafta vizyona girecek filmler - 21 Aralık 2018

Yeni haftanın gelmesiyle 5'i yerli olmak üzere toplamda 12 film Türkiye'deki sinema salonlarında yerini alacak.

Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında film severleri şahane filmler bekliyor! Bunun yanısıra 5'i yerli olmak üzere 12 film sinema salonlarında yerini alacak. Transformers serisinin sevilen karakteri Bumblebee'nin hayatı, Jennifer Lopez'in başrol olarak oynadığı ve 40 yaşındaki bir kadının yeniden hayatını istediği gibi şekillendirebildiğini kanıtlayacak nitelikteki Hayatım Yalan filmi ve daha fazlası bu hafta yayında.. İşte 21 Aralık'ta vizyona giren filmler;

Bumblebee (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Travis Knight
Kategori: Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon

Transformers serisinin masum bir o kadar da güçlü karakterlerinden biri olan Bumbleebee'yi hikaye alan film. 1987'de Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde kaçak konumuna düşen Bumblebee, sahile yakın bir kasabada hayatını kurtarmak için hurdalığa sığınmıştır. Charlie (Hailee Steinfeld) adındaki genç adam dünyanın çeşitli yerlerinde bulunsa da hurdalıkta bulunan sarı VW dikkatini fazlasıyla çekmiştir. Charlie, Bumblebee'ye can verdiğinde onun sıradan bir araba olmadığını anlayacaktır.

Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü! (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Leon Ding
Kategori: Animasyon

Beş seri olarak karşımıza çıkan Ayı Kardeşler yapımı çocukların vazgeçilmezi. Ayı Kardeşler ve Oduncu Vik'in yelken açtığı serüvenler kaldığı yerden devam ediyor. Oduncu Vik, onu sürekli olarak bunaltan, nefes almasına izin vermeyen ve durmaksızın takip eden Ayı Kardeşler'den kurtulmayı amaçlamaktadır. Bu yüzden bir küçültme cihazının icadını tamamlamıştır. Her şey tıkırında giderken icadını Briar ve Bramble'nin üzerinde kullanmaya çalışırken yanlışlıkla kendisini de küçültür. Artık, kendilerinden kat ve kat büyük dünyada yaşam mücadelesi verebilmeye çalışacaklardır.

Yanımda Kal (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Kategori: Dram, Aşk

M.U Yağcıoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu senaristliğini ise Çağlar Yurt'un üslendiği aşk-dram ikilisi. Başrollerini ise Dağ yapımında üstün performans gösteren Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan paylaşıyor. Emir adındaki genç iş adamı bugüne kadar hayatından pek çok şeyi feragat etmiştir. İşci ailesinin çocuğu olarak geldiği dünyada kendisini iş hayatına adamıştır. Ne kimseye müsama gösterir ne de göz yaşına bakar. Türkiye'nin önde gelen yatırım bankalarından birinde yatırım danışmanı olarak görevini sürdürmektedir. Emir, iş hayatı olarak çalışkan biri olsa da insan ilişkileri konusunda çuvallamıştır. Bir gün, dünyanın en kötü sokak şarkıcısı olarak nitelendirilecek Zeynep ile tanışır. İkili zamanlar birbirlerinin açıklarını kapatacaktır.

Zerk (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Battal Karslıoğlu
Kategori: Gerilim, Gizem, Korku

İnsanın en korkunç sırları kendisinde saklıdır. Senaristliğini ve yönetmenliğini Battal Karslıoğlu'nun yaptığı gerilim-korku filmi. Bir adamın geçmişte yaşadığı trajik bir olayı kabuslarında görmesi üzerine, bu vakanın detaylarını incelenmesini konu ediniyor. Fatma hemşirenin kızı gölde boğularak hayata veda etmiştir. Fatma hemşire için bu olay artık işin içinden çıkılmaz bir hale dönüşmüştür çünkü kızının ölmediğini aslında uyuduğunu düşünmektedir. Bu yüzden gömülü olduğu mezardan kızını çıkartıp evine tekrar getirir. Akli dengesinin önemli raddede kötüleşmesi üzerine kendini asarak intihar eder. Bir gün uyku bozukluğu tedavisi için ilaç alan adam artık beyninin fonksiyonlarını verimli olarak kullanamamaktadır, bu olayla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen kabuslarında anlam veremediği şekilde bu hatıraları görür. Canına tak ettikten sonra yıllar evvel yaşanmış bu olayı araştırmaya koyulur.

Kurtlar ve Çakallar (21 Aralık 2018)

Yönetmen: M. Bilgehan Karaca
Kategori: Aksiyon

Bilgehan Karaca'nın yönettiği, Bektaş Topaloğlu ve Kubilay Öz'ün senaristliğini yaptığı Kurtlar ve Çakallar filmi 12 Eylül Darbesi'nde kaotik ortamın hüküm sürdüğü Mamak Cezaevi'nde, aynı hücrede kalan devrimci gazeteci Yılmaz ile ülkücü Selçuk'un mücadelesini konu alıyor. Başrollerde Tayfun Sav, Özcan Varaylı, Ali Buhara Mete, Can Beslen var.

Hayatım Yalan (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Peter Segal
Kategori: Romantik-Komedi

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in içine dahil olduğu Hayatım Yalan (Second Act)  romantik-komedi olarak bizleri karşılıyor. 40'lı yaşlarına adım atmış yenilikçi kadın Maya, hayallerinin suya düşmesinin ardından derin bir hüsrana boğulmuştur. Bu yaşlarında hayatını yeniden keşfetmeye karar veren Maya, önündeki en büyük engelin aslında kendisinin olduğunun farkına varır. Yeni bir yaşamın hiçte zor olmadığını geç olsada farkeder.

Ruh Çağırma Seansı (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Ben Demaree
Kategori: Gerilim, Korku

Samantha, annesine yardım etmek amacıyla kendi imkânlarını yaratarak iş hayatına atılmıştır. Buna nazaran lisans öğrencisidir. Hayatının başarısını yakalamak için kitap projesine yoğunlaşır ve araştırma yapmak için karanlık geçmişe sahip olan bir eve gidiş planını yapar. Samantha'nın annesi bu duruma kesinlikle karşı çıksa bile, Samantha arkadaşlarını yanına alarak korkunç evin yolunu tutarlar. Başrollerde Mischa Barton, Tara Reid, Carly Schroeder bizlere eşlik ediyor.

Soğuk Savaş (21 Aralık 2018)

Yönetmen: Pawel Pawlikowski
Kategori: Aşk, Dram

En İyi Yönetmen dalında Cannes'dan ödül alan yönetmen Pawel Pawlikowski 50'lerde yaşanan epik savaş senaryosunu beyazperdeye aktarıyor. Karanlığın baş gösterdiği Avrupa'da Soğuk Savaş muharebesi başlamıştır. İki kişilik farklı geçmişlere sahip olasalar dahi birbirlerine olan bağlarını asla kaybetmeyeceklerdir. Polonya, savaştan sonra neredeyse harap hale düşmüştür. Bu sırada adam ve kadın istemsizce birbirleriyle karşılaşırlar. Politik görüşlerin ve kişilik özelliklerin apayrı dünyada olduğu bir aşka adım atacaklardır.

Garantili Ölüm  (Yoksa Paran İade) 21 Aralık 2018

Yönetmen: Tom Edmuns
Kategori: Komedi, Dram, Aksiyon

William adındaki genç hayat karşısında hezimete uğramış, artık yaşamak için hiçbir sebebinin olmadığını düşünmektedir. İntihar girişimleri olumsuz yanıt verdikten sonra uğraşmaktan sıkılmış artık bu işi profesyonel bir kişinin yapması gerektiği kanısına varmıştır. Bunun için kiralık bir katil tutar. Yaşlı katil ile aralarında gelişecek hikâye görülmeye değer.

Yorumlar