'Bu futbolla sürünürüz'

Terim yönetimindeki A Milli Takım’ın gelecek için hiçbir olumlu sinyal vermediğini belirten otoriteler “Dünya Kupası bileti almamız artık çok zor. Herkes kendi dünyasında, işimiz Allah’a kaldı” dedi.

Terim yönetimindeki A Milli Takım’ın gelecek için hiçbir olumlu sinyal vermediğini belirten otoriteler “Dünya Kupası bileti almamız artık çok zor. Herkes kendi dünyasında, işimiz Allah’a kaldı” dedi.

TANJU ÇOLAK : Bu kafayla bir yere gidemeyiz

Dünya Kupası grup elemelerinde Fatih Terim yönetiminde 3 maç geride kaldı. Acı tablo ortada. Geriye doğru şöyle bir baktığmızda maalesef doğru giden hiçbir şey yok. 3 maçta 2 puanda kalmışız. Şimdiden 2 takımın 5’er, 1 takımın 3 puan gerisindeyiz. Bu kafayı değiştirmedikçe, bu koordinasyonsuzluk, bu ruhsuzluk devam ettiği sürece de hiçbir şey değişmez. Herkes kendi dünyasında bir şeyler yapıyor. Her şeyi organize etmesi gereken kişi de bu işi yapmaktan çok uzakta. Her şeyi düzeltecek kadar süre var ama, görüntü hiç de iç açıcı değil.

ZİYA ŞENGÜL: Rusya vizesi artık Allah’ın lütfu olur

Milli Takımın Dünya Kupası’na gitmesi artık Allah’ın lütfuna kaldı. Çünkü Terim, gerçek Fatih Terim’i inkar etmeye başladı. Fatih hoca akıllara durgunluk veren kadrolarla sahaya çıkıyor. Elinde 3 tane santrfor var, İzlanda deplasmanında sahaya santrforsuz çıkıyorsun. En acemi teknik direktör bile Emre Mor’u santrfor kullanmazdı. Tamam talihsiz bir gol yedik. Ya çakma stoper yüzünden yediğimiz ikinci gol. Arda tartışmalarını bir kenara bırakyorum, Terim elindeki kadroyu bile iyi kullansa, ne Ukrayna’ya puan verirdik, ne de İzlanda’ya yenilirdik. Terim şapkasını önüne koyup düşünsün. Yoksa tren kaçtı, kaçıyor.

MUHİTTİN BOŞAT: Formsuz Fatih Terim ile Dünya Kupası zor

Ukrayna beraberliği ve İzlanda mağlubiyeti sonrası Dünya Kupası elemelerinde gruptaki işimiz bir hayli zorlaştı. Bundan sonra Kosova ve Finlandiya gibi takımları yenmek yeterli değil. Grupta düğümü çözecek asıl maçlar Hırvatistan, İzlanda ve Ukrayna ile yapacağımız maçlar. Bu takımları da her gün bir başka macera arayan, her maça ayrı bir yanlış kadro ile çıkan Fatih Terim ile yenebilmek çok zor! Bu şartlar altında Rusya’daki finallere gitme şansınızın çok düşük olduğunu söyleyebiliriz.

MEHMET DEMİRKOL : Bu filmin sonu çok kötü görünüyor!

İzlanda deşifre olmuş bir takım. Biz bu takımı yenebilirdik. Dünyanın en pahalı teknik direktörü artık İzlanda’yı çözebilmeli. Futbolun içinde kalmayan ve sürekli dışına çıkan Terim’in kendisi. Bizim asıl problemimiz bu. Sahaya çıkan kadro tamamen bir kapris takımı. Böyle bir kadroyu da ancak Terim çıkartabilir. Şu anda Fatih Hoca kariyerinin en formsuz dönemini geçiriyor. Bu filmin sonu kötü görünüyor.

Yorumlar